استاندار قم:

پشتیبان صادرکنندگان و واردکنندگان هستیم

استاندار قم با تأکید بر رویکرد مجموعه مدیریت قم در حمایت از فعالان اقتصادی و تولیدی، گفت: در بخش‌های مختلف و موردنیاز پشتیبان تولیدکنندگان و صادرکنندگان در این استان هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  اکبر بهنام‌جو روز دوشنبه در شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولتی، با اشاره به اینکه فعال‌تر شدن اتاق بازرگانی می‌تواند هماهنگی بخش خصوصی و دولتی را افزایش دهد، افزود: دولتمردان در وضع قوانین باید مراقب بازارهای هدف صادرکنندگان باشند.

 گفتنی است طبق آخرین آمار اداره کل گمرک قم، از ابتدای سال جاری تا پایان آبان‌ماه، بیش از ۱۳۳ هزار تُن انواع کالا به ارزش ۱۲۴ میلیون و ۲۰۷ هزار دلار در قالب سه هزار و ۷۸۵ اظهارنامه به کشورهای مختلف جهان صادر شد.

 همچنین از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، ۱۱۰ پروانه بهره‌برداری از طرح‌های صنعتی استان در قالب ایجاد واحدهای صنعتی جدید و توسعه واحدهای موجود در قم صادر شد.

 حجم سرمایه‌گذاری صورت‌گرفته در طرح‌های یاد شده ۵۶ هزار و ۸۱۵ میلیارد ریال است که ظرفیت اشتغال برای چهارهزار و ۷۵۸ نفر را فراهم آورده است.

 شهرک‌های صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیت‌های تولیدی در حوزه‌های مختلف دارند و سرمایه‌گذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرک‌ها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف می‌توانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.

 قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد. در شهرک‌ها و نواحی صنعتی قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهره‌بردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت‌های مختلف مشغول تولید هستند.

 استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تلاش داریم ناترازی برق را به حداقل برسانیم افزود: باید با افزایش فعالیت نیروگاه‌ها، حداکثر ظرف مدت ۲ سال آینده قطعی برق را به صفر برسانیم.

 وی اضافه کرد: بهره‌برداری از فرودگاه قم نیز نقش بسیار مؤثری در افزایش صادرات دارد که با جدیت پیگیر این اتفاق هستیم.

 عملیات عمرانی فرودگاه بین‌المللی قم در بهمن‌ماه سال ۱۳۹۰ در ۲۰ کیلومتری شهر قم از سمت جاده قم - سلفچگان آغاز شد.

 بهنام‌جو با اشاره به اینکه بانک‌ها باید همکاری بیش‌تری با اتاق بازرگانی داشته باشند، خاطرنشان کرد: فعالان اقتصادی استان نیز لازم است در قم حساب بانکی داشته باشند.

 وی در پایان تأکید کرد: این جلسه فرصت ویژه‌ای برای استفاده از نظرات کارشناسی فعالان اقتصادی و آشنایی با مشکلات است.




انتهای خبر /

 
منبع:ایرنا
http://javaneparsi.ir/51602
اخبار مرتبط

نظرات شما