وی افزود: هماهنگی ها باید وجود داشته باشد اما این به معنای عدول از وظایف، اصول و استقلال وزارت کشور نیست و حتی نمیتواند به معنای نفوذ باشد. عزت و اصول باید در این مسیر حفظ شود و در عین حال تعامل و هماهنگی باشد.
وزیر کشور با بیان اینکه فرمانداران و استانداران باید قدرت هماهنگی داشته باشند، تصریح کرد: سیاست وزارت کشور در ۶ سال گذشته مبتنی بر وحدت، انسجام، همکاری و هماهنگی بوده است.
رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه اگر هماهنگی میان نظارت و اجرا نباشد، دچار اشکال خواهیم شد، گفت: تاکنون همه انتخاباتها با هدف گذاریهایی که انجام شده است بسیار مناسب برگزار شد و مورد رضایت مردم و مقام معظم رهبری قرار گرفت. همچنین مقام معظم رهبری در همه انتخابات از حضور مردم و نحوه اجرا و نظارت تشکر کردند.
وی افزود: امیدواریم در این انتخابات با همکاری همه عوامل، دست به دست هم دهیم تا حماسه بزرگ را خلق کنیم.
وزیر کشور اظهار داشت: برای مردمی که میخواهیم خدمت کنیم باید ایمان و باور داشته باشیم چراکه حکومت و نظام دستاورد تلاش و مجاهدت مردم است، پس باید در برابر مردم متعهد باشیم.
رحمانی فضلی با بیان اینکه ما باید جایگاه خودمان را از نظر سازمانی بدانیم تا چه نقشی را ایفا کنیم، گفت: نقش اصلی مهم، موثر و راهبردی را در وزارت کشور، فرمانداران ایفا میکنند. شاید در سلسله مراتب استانداران از فرمانداران جایگاه بالاتری داشته باشند، اما از نظر تاثیر گذاری و حلقه اول ارتباط مردمی و مجری سیاست و برنامه ها فرمانداران هستند که در این زمینه بسیار تاثیر گذار اند.
وی گفت: زمانی که در صدا و سیما بودم عنوان کردم هر آن کسی که به آنتن نزدیک است موثرتر بوده چرا که او همه سیاستهای سازمان را به روی آنتن می برد و حتی زمانی که در دیوان محاسبات بودم مدیر موثر در دیوان کسی بود که حساب ها را رسیدگی و بررسی می کرد و نتیجه این رسیدگی و بررسی ها در تصمیمگیریهای رئیس دیوان تأثیرگذار بود.
وزیر کشور با بیان اینکه فرمانداران پیشانی برخورد و حلقه وصل با مردم هستند و نقش بسیار بالایی دارند، گفت: وزارت کشور امنیت، سیاست، بحران و دیگر مسائل را نمیتواند به تنهایی پیش ببرد و هیچ مسئولیتی نیست که مبتنی بر همکاری جمعی همه نهادهای مرتبط با آن موضوع نباشد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/10804 |