عکس یادگاری با جنازه
این تصویر، گروهی از افسران نیروی هوایی سلطنتی انگلیس را در سال ۱۹۱۹ نشان میدهد که نخستینبار در سال 1975، یکی از افراد داخل عکس آن را منتشر کرد. در نگاه اول، همهچیز طبیعی است تا وقتی که بدانید یکی از افسران حاضر در عکس، دو روز قبل از ثبت این لحظه کشته شدهاست. «فردی جکسون» مکانیک هواپیماهای جنگی در روز برگزاری تشییع جنازهاش، خیلی خونسرد و عادی آمده کنار همکارانش و عکس یادگاری گرفتهاست. ظاهرا همه افراد حاضر در عکس بدون کوچک ترین تردیدی تایید کردند که این شخص همان جکسون مرحوم است.
پدربزرگ از گوربرگشته
«دنیسراسل» این عکس را در سال 1997 از مادربزرگش که در آن زمان تنها زندگی میکرد، گرفت. بعد آن را به تعداد زیاد برای بقیه اعضای فامیل چاپ کرد و به آن ها هدیه داد. هنوز چیزی برای ترسیدن وجود ندارد، جز این نکته کوچک که تا سال 2000 کسی متوجه تصویر مردی بالای سر مادربزرگ نشد و این نکته کوچک دیگر که بعضی از افراد خانواده ادعا میکنند که این مرد، کمی شبیه پدربزرگ در گذشته شان است.
فضانورد در مزرعه
در سال ۱۹۶۴، «جیم تمپلتون» وقتی با خانوادهاش برای گردش به مزرعهای رفتهبود، از دخترش چندین عکس گرفت. پس از ظاهر کردن عکسها، جیم تصویری شبیه یک فضانورد را پشت سر دخترش دید و همانطور که داشت از ترس میمرد، به خودش یادآوری کرد هنگام عکاسی غیر از همسرش، فرد دیگری در آن مزرعه حضور نداشتهاست. خوشبختانه کارشناسان به داد جیم رسیدند و بالاخره برای یک عکس، توضیحی پیداکردند. آنها میگویند این عکس «اُوراکسپوز» شده؛ یعنی نور زیادی به تصویر تابیده و در نتیجه همسر جیم که لباس آبی به تن داشته سفید و شبیه فضانوردان ثبت شدهاست. معلوم نیست همسر جیم، خودش چرا نگفته که توی عکس بوده و کارشناسها را به زحمت انداختهاست.
دست اضافه
این عکس در قرن بیستم از ۱۵ دختر ثبت شدهاست که در یک آسیاب کار میکردند. همانطور که میبینید دخترها دستهایشان را ضربدری روی سینه جمع کردهاند و باز همانطور که میبینید روی شانه یکی از دخترها، دستی است که بدن ندارد. بعضیها میگویند قضیه را بیخود جنایی نکنید، این دست کسی است که در تصویر نمیبینیمش اما نگفتهاند خب چرا نمیبینیمش! کارشناسها هم گفتهاند در این عکس خبری از فتوشاپ نیست.
فردی که برای دعا کردن به کلیسای نیوبای در یورکشایر شمالی در کشور انگلستان رفته بوده، از محراب عکس می گیرد. اما پس از چاپ عکس، متوجه می شود یک روح در آن جا حضور داشته است. محققان و کارشناسان واقعی بودن این عکس را تایید کرده اند و گفته اند که هیچ گونه دستکاری در آن صورت نپذیرفته است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/12738 |