وی اضافه کرد: محاسبههای معماری انجامشده و سازه نگهبان این شبستان که شامل چاههایی است که باید حفر شود، ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با اتمام ۱۰ درصد باقیمانده، عملیات اجرایی فضای شبستان آغاز میشود.
وی با اشاره به اینکه برنامه زمانی بهرهبرداری از این شبستان پس از تکمیل سازه نگهبان مشخص خواهد شد، بیان کرد: به دلیل حساسیتی که بنای میراثی و ارزشمند صحن امام رضا(ع) دارد و اهمیت کیفیت کار و جلوگیری از آسیب فنی به بنای میراثی، برنامه اختصاص برنامه زمانبندی برای اجرای سازه نگهبان این شبستان ممکن نبود.
محمودنژاد ادامه داد: عرصه شبستان حضرت امیرالمومنین(ع) پنج هزار مترمربع با زیربنای ۶ هزار مترمربع و ارتفاع ۱۰ متر میباشد که با بهرهگیری از معماری شاخص و منحصربهفرد احداث خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: زمان زیادی برای طراحی شبستان بهویژه قسمتهای مرتبط با سازه و محاسبات اختصاصیافته و از کارشناسان ماهری در حوزههای مختلف استفادهشده است تا کاری فاخر و شایسته صورت گیرد.
وی گفت: شبستان امیرالمومنین(ع) در طبقه همکف و در مجاورت شبستان حضرت زهرا(س) میباشد که پس از احداث شبستان حضرت امیر این ۲ شبستان به هم متصل میشود.
معاون آستان کریمه اهلبیت(س) بیان کرد: فضا کافی در قسمتی از فضای شبستان حضرت زهرا(س) که قرار است به شبستان حضرت امیرالمومنین(ع) متصل شود، پیشبینی و درب آن نیز نصبشده است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/12796 |