وی افزود: کلاهبرداران با انجام تبلیغات دروغین تحت عنوان نرم افزارهای صیغه یابی، شارژ اپراتورهای ایرانسل و همراه اول، ارائه اینترنتهای رایگان و ازدواجهای حلال با ارسال تبلیغات به صورت گسترده در کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی، مشتریان را به سمت درگاههای پرداختهای جعلی هدایت و حسابهای بانکی آنها را هک میکردند.
آقاخانی ادامه داد: با هوشیاری و تلاش شبانه روزی کارشناسان پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان و حمایت دستگاه قضائی و با توجه به پیچیدگی فراوان این نوع جرایم، نهایتاً موفق شدند کلاهبرداران را در استانهای آذربایجان غربی، مرکزی و تهران شناسایی و دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی استان اضافه کرد: تاکنون حدود 4 هزار شماره کارت هک شده مردم از متهمان استخراج شده است و بررسی برای شناسایی صاحبان حسابها و میزان وجوه سرقتی در دستور کار ماموران پلیس فتا استان قرار دارد.
وی با بیان اینکه اعضای این باند بیش از یک سال است که در امر فیشینگ و کلاهبرداری اینترنتی در سطح کشور فعالیت دارند، گفت: اقدامات و اشراف عملیاتی به وسیله پلیس فتا استان قم صورت گرفته اما متهمان در استانهای یاد شده دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان ابراز کرد: از متهمان تجهیزاتی مانند انواع گوشیهای همراه، سیستمهای اینترنتی، لپ تاپ و سیم کارت که برای انجام اعمال مجرمانه از آن استفاده میکردند، کشف شد.
سردار آقاخانی گفت: امیدوارم مردم نسبت به تبلیغات فضای مجازی هوشیار بوده و توجه ویژهای داشته باشند، جرایم اینترنتی از پیچیدگی خاصی برخوردار است و نیاز است مردم با کسب و ارتقاء علم و آگاهی در این زمینه از افتادن در دام کلاهبرداری و سرقت اینترنتی پیشگیری کنند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/13773 |