printlogo


شهید مظلوم بسیجی روستای فردو را بشناسید+عکس
کد خبر: 13867
احمد رضانژاد یکی از شهدای پرافتخار روستای فردو و برادر شهید عباس رضانژاد و عموی شهید مهدی رضانژاد است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، روستای فردو  استان قم روستای نام آشنایی در کشور است روستای شهید پرور فردو در 50 کیلومتری شهر مقدس قم قرار دارد . این روستا بیشترین شهید را در بین تمام روستاهای ایران دارد این روستا  108 شهید و 500 رزمنده و 250 جانباز و 5 آزاده تقدیم اسلام کرده است چنین آماری برای یک روستای کم جمعیت حدود 1000 نفر آماری بسیار جالب است . در سال 1365 حضور رهبر معظم انقلاب آیت‌الله خامنه‌ای در این روستای شهید پرور افتخاری برای این روستا است .

احمد رضانژاد یکی از شهدای پرافتخار روستای فردو و برادر شهید عباس  رضانژاد و عموی شهید مهدی رضانژاد است.

 احمد که سال 1322 در این روستا به دنیا آمد بعد از گذران دوران کودکی  در کنار پدر مشغول کشاورزی شد احمد در یک خانواده با ایمن رشد کرده بود به همین خاطر روحیه ای بسیار آرام و به قول اهالی روستا بسیار مظلوم بود.

به گفته اهالی روستای فردو احمد بسیار خیرخواه بود به همین خاطر مورد احترام اهالی روستا، همسایگان و خویشاوندان بود، هرگز به کسی تندخوئی نمی کرد اگر دیگران در نزد او از فردی که غائب بود غیبت می کرد آن شخص را از غیبت نهی می کرد.

احمد 18 ساله بود که ازدواج کرد  برای تأمین هزینه خانواده در فصل های پائیز و زمستان  که کشاورزی تعطیل بود به تهران می رفت و در خبازی مشغول به کار می شد تا بخشی از هزینه خانواده را تأمین کند احمد با اینکه سواد چندانی نداشت اما مقید به پرداخت خمس و زکات بود و برای خود سال خمسی تعیین کرده بود.

احمد به کسی ظلم نمی کرد و زیر بار ظلم نمی رفت

نزدیکان احمد از او به نیکی یاد می کنند و او را مردی مؤمن، پرهیزکار و مظلوم می دانند که به کسی ظلم نمی کرد و هر کسی از او درخواست کمکی داشت در صورت توان انجام می‌داد.

 در زمان طاغوت که پس یکی از مدیران طاغوت که به مردم مستضعف ظلم می کرد احمد را احضار کرده بود که در مزرعه اش کار کند اما احمد قبول نکرده بود به همین خاطر از طرف ژاندارمری و چند نفر از نوکران طاغوتی  تحت تعقیب قرار می گیرد به همین خاطر شبانه روستای فردو را ترک می کند و پیاده به قم سفر می کند سپس به سمت تهران حرکت می کند.

احمد در تهران در یک مکانیکی مشغول به کار می شوند اما نوکران ارباب ظالم طاغوتی محل کار احمد را شناسایی می کنند احمد مأموران را مشاهده می کند خودش را مخفی کرده و از دست آن‌ها فرار می کند.
دوستانش نقل می کنند احمد معتقد بود باید برای کسی کار کرد دستمزدی که از او می گیرد حلال باشد و همواره می گفت تا جان و رمق دارم زیر بار ظلم نخواهم رفت احمد بعد از مدتی خانواده‌اش را از فردو به قم منتقل کرده و به صورت مداوم در راهپیمایی ها و تظاهرات علیه رژیم طاغوت شرکت می کند.

همسر شهید نقل می کند  اوایل انقلاب که نماز جمعه نوپا بود بچه های خردسالش را به نماز جمعه می‌برد.یک روز یکی از آشنایان به شهید گفته بود چرا این پسربچه‌های شلوغ و بازیگوش را به نماز جمعه می آوری؟هم خودت اذیت می شوی و هم این ها که از نماز جمعه چیزی نمی فهمند شهید در جواب می گوید اتفاقاً نماز جمعه در همین سنین کودکی در ذهن این‌ها نقش می بندد و من این سختی ها را برای همین تحمل می کنم.

شهید احمد رضانژاد بعد از پیروزی انقلاب نیز هموار مدافع انقلاب اسلامی  بود و با وجود اینکه 6 فرزند کوچک داشت بعد از آغاز جنگ تحمیلی علیه ایران به صورت داوطلبانه در بسیج ثبت نام کرده و جبهه حاضر می شود و در عملیات پیروزمندان فتح المبین نیز حضور فعالی داشت سرانجام بسیجی مظلوم روستای فردو 10 اردیبهشت سال 61 در عملیات بیت المقدس شهد شیرین شهادت را نوشید و برای همیشه نامش در تاریخ جاودان شد.

شهید خواب شهید را می بیند

شهید محمود رمضانی قبل از شهادتشان در مورد شهید احمد رضانژاد خوابی می بیند و برای همسرش نقل می‌کند

شهید محمود رمضانی در قم همسایه شهید رضانژاد بود یک شب  از خواب بیدار می شود و نمی‌خوابد همسرش سؤال می‌کند چیزی شده است؟به همسرش گوید احمد رضانژاد شهید شده است همسرش می گوید:چیزی نگو همسایه ما هستند، شهید مضانی می گوید من به آن ها نمی گویم ولی او شهید است، همسرش می گوید از کجا این حرف را می گویی ، محمود می گوید الآن خواب دیدیم رضا نژاد با بال در آسمان پروازمی کرد صدایش کردم و گفتم  احمد ، احمد ، کجا می روی ، گفت  به ملاقات دوست می روم او به من بال داد  گفتم  ماچه کنیم تا به شما برسیم گفت: شما هم بروید تلاش کنید تا بگیرید  محمود فردا صبح عازم جبهه می شود و هرچه اصرار می کنند که نرود قبول نمی کند و سرانجام شهید رمضانی نیز به هم‌رزم شهیدش می‌پیوندند.


مرضیه مهدیلو


انتهای پیام/170
لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/13867