وزیر کشور با بیان اینکه نظام سرشماری ما در دنیا منسوخ شده است، گفت: تغییرات در عرصههای اجتماعی و سیاسی لحظهای است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در مراسم یکصدمین سالگرد تأسیس سازمان ثبت احوال که امروز (دوشنبه ۳ دی ماه) برگزار شد؛ اظهار کرد: سازمان ثبت احوال در فضاهایی مانند انتخابات به ویژه انتخابات ریاست جمهوری، مجلس و شوراها خوب درخشید.
وزیر کشور با بیان اینکه ادعاهای زیادی مبنی بر وقوع اتفاقات خاص در زمان انتخابات مطرح شده و همچنین شکایات زیادی در این زمینه صورت گرفته است، گفت: هنگام انتخابات بسیاری از افراد بخاطر طولانی شدن زمان اعلام رأی نگران شدند، لذا انبوه شکایتها را داشتیم.
رحمانی فضلی با بیان اینکه در انتخابات اخیر یک رأی هم باطل نشد و هیچ صندوقی بهم نخورد، تصریح کرد: دقت عمل ثبت احوال در هنگام انتخابات بسیار بالا بود و هیچ اتفاقی رخ نداد و این را مدیون همه افراد به ویژه کارکنان ثبت احوال هستیم که در ستاد انتخابات بودند و استعلام تشخیص هویت را انجام دادند.
وی با بیان اینکه موضوع جمعیت اصلیترین موضوع برنامهریزیها است، گفت: جمعیت هم هدف است و هم بر برنامهریزیها موثر است.
وزیر کشور افزود: ما دارای دو نوع جمعیت هستیم که یکی مربوط به پراکندگی و کمیت میشود و دیگری مربوط به کیفیت و توانمندی جمعیت است.
وی با بیان اینکه ثبت احوال بهترین و سالمترین اطلاعات را در حوزه جمعیتی دارد، تصریح کرد: توقع ما این است که ثبت احوال روی عنصر جمعیت کار کند تا دادهها روح پیدا کنند و این با افزایش قدرت تحلیلی شما در حوزه جمعیت امکان پذیر است.
رحمانی فضلی با بیان اینکه اگر این اتفاق رخ دهد ثبت احوال یکی از مراکز علمی کشور خواهد شد، تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائل ما در حوزه مهاجرت مربوط به حوزههای اجتماعی، اقتصادی و حاشیهنشینی است.
وی افزود: اگر بخواهیم تحلیلی علمی از این موضوعات داشته باشیم به موضوع مهاجرت برخورد میکنیم و اگر آمار درستی نداشته باشیم، نمیتوانیم تحلیلی درست از اسناد محیطهای روستایی داشته باشیم و در اینجا ثبت احوال است که با آمار و اعداد سر و کار دارد و میتواند بهترین تحلیلها را ارائه دهد.
رحمانی فضلی با بیان اینکه نظام سرشماری که ما اجرا میکنیم در دنیا منسوخ شده است، تصریح کرد: در حال حاضر تغییرات در عرصههای اجتماعی و سیاسی لحظهای است و ما به آمار لحظهای نیاز داریم و نمیتوانیم با فرآیند 5 ساله سرشماری کنیم.
وی افزود: توقع من از ثبت احوال این است که هر روز یک پایهای داشته باشیم و از آن به بعد همه اطلاعات لازم را هنگام ثبت مرگ و تولد از مردم دریافت کنیم.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/1395 |