وی با بیان اینکه یکی از هدفگذاریها استفاده از ظرفیتهای خالی واحدهای صنعتی در سال جهش تولید است، ابراز کرد: تلاش داریم واحدهای بالای 60 درصد به اتمام برسد و به چرخه تولید افزوده شوند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم تصریح کرد: در سال 98 تعداد 244 قرارداد واگذاری منعقدشده که این رقم در سال 97 نیز 203 قرارداد واگذاری بوده است که واحد برنامهریزی موظف است قراردادهای منعقدشده با شهرکها و سرمایهگذاران را پیگیری کند تا طبق قوانین مجوز احداث گرفته و بهموقع به بهرهبرداری برسند.
وی عنوان کرد: کلینیک مشاوره صنعتی در استان قم فعال است و بر اساس اقدامات آن، واحدهای بالای 60 درصد رشد فیزیکی در حال احداث رصد میشود تا مشکلات آنها با بانک و اخذ زیرساختها رفع شود و میزان قابلتوجهی وارد چرخه تولید شوند.
شعاعی با تأکید بر اینکه رویکرد شهرکهای صنعتی توجه به واحدهای صادرات محور است تا در جهت ارزآوری تقویت شوند و از نظر اعتبارات و امکانات فنی و علمی با موانعی مواجه نباشند، گفت: واحدهایی که با ظرفیت کمکار میکنند و قابلیت افزایش اشتغال و تولید را داشته باشند با مشارکت بسیج مهندسی و کلینیک تا پایان سال، پیشبینیهای لازم برای رفع مشکلات آنها اندیشیده میشود، دراینباره بازدیدهای میدانی نیز در احصای مشکلات انجامشده است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/19187 |