وی بیان داشت: از طرفی با توجه به اینکه رشد جمعیت به طور متوسط به ۱.۳ تا ۱.۴ افزایش پیدا کرده است برایند آن سبب شده که درآمد سرانه کاهش پیدا کرده است.
حسینی خاطرنشان کرد: وقتی درآمد سرانه کاهش پیدا میکند و سفره مردم کوچک میشود. این همه ماجرا نیست بلکه ماجرا این است که توزیع درآمد نابرابرتر شده است به طوری که ضریب جینی ۳۶ درصد بود الان بالای ۴۲ درصد است.
منتخب مردم رامسر و تنکابن در مجلس یازدهم تاکید کرد: وقتی درآمد سرانه کاهش پیدا می کند و از طرفی نابرابری درآمد افزایش پیدا میکند برآیند این دو عامل این می شود که رفاه اجتماعی کاهش پیدا میکند.
به گفته وی، ما در فراکسیونهای همچون فراکسیون کارگری و کمیسیونهای اقتصادی و اجتماعی دو محور اصلی افزایش درآمد سرانه که از طریق افزایش رشد اقتصادی ایجاد میشود و دیگری بهبود توزیع درآمد که از طریق باز توزیع منابع و تخصیص بهینه منابع صورت میگیرد.
حسینی میگوید: در واقع اگر چه در بحث ارز آنگونه که در بودجه آمده، ۱۱ میلیارد دلار به کالاهای اساسی اختصاص پیدا کند ما به تفاوت چهار هزار تومان با ۱۶ هزار تومان ۱۱۰ هزار میلیارد تومان میشود و این عدد منبع هنگفتی است که به خوبی باز تولید صورت نمیگیرد و و باید در این خصوص تجدید نظر صورت گیرد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/19521 |