وی افزود: عدهای از انسانها فکر میکنند باید همواره گرفتار باشند تا دعا کنند درحالیکه اینطور نیست بلکه خداوند دوست دارد بندگان با وی حرف بزنند و خدا را بخوانند به همین خاطر دعا باید همواره باشد چراکه عامل آرامش و اتصال به منبع لایزال الهی و در حقیقت نوعی عبادت و انرژیبخش و باعث رشد انسان میشود.
استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: اجابت دعا آن نیست که حتماً باید آنچه بنده میخواهد اتفاق بیافتد بلکه اجابت میتواند در قالب چند صورت باشد؛ گاهی آنچه بنده میخواهد میشود، گاهی خداوند بهتر از آن چیزی که بنده خواسته عطا میکند و گاهی خداوند در آخرت اجر مضاعفی به بنده میدهد و در دنیا اجابت نمیکند.
وی افزود: دعای عدهای از بندگان هیچگاه به اجابت نمیرسد و مورد قبول درگاه الی نیست و اصلاً دعای این بندگان هیچگاه شنیده نخواهد شد و دلایلی وجود دارد که باعث چنین مسئلهای میشود.
رفیعی در تبیین دلایل عدم استماع دعای عدهای از بندگان در درگاه الهی گفت: کسی که والدین خود را نفرین کند و کسی که قرضی داده و سند نگرفته و حال دعا میکند، کسی که در خانه بنشیند و طلب روزی کند، کسی که با همسرش اختلاف دارد و با دعا میخواهد حلوفصل کند، کسی که ثروت داشته و بر اثر اسراف به فقر دچار شده و کسی که برای قطع رحم دعا میکند، هیچگاه مسموع درگاه الهی نخواهد بود.
عضو هیأت علمی جامعهالمصطفی خاطرنشان کرد: عدهای همواره از مشکلات اقتصادی ناراضی هستند و به دنبال کار نمیروند گر چه دلایل مشکلات اقتصادی امروزه مختلف است و بخشی به خاطر تحریمها و کاهش فروش نفت و بخشی به خاطر کرونا که تمام دنیا را با معضل مواجه کرده و بخشی به خاطر ضعف مدیران و بخشی دیگری به خاطر اختلاسها است اما بعضی از بیکاریها در حقیقت بیعاری است.
وی افزود: ظلم، حقالناس، قطع صله رحم و لقمه حرام از دلایل اصلی موانع استجابت دعاست و باید بندگان برای اینکه بتوانند با خداوند حرف بزنند از اینگونه موضوعات دوری جویند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/19632 |