انجمن تغذیه آلمان توضیح داده که ماهی قزل آلا سرشار از اسیدهای چرب امگا با زنجیره ای طولانی مانند اسید ایکوزاپنتائوئیک و اسید دوکوزا هگزانوئیک است.
همچنین مصرف این ماهی، اسیدهای چرب امگا ۳ وکلسترول مضر بدن را کاهش و در مقابل کلسترول مفید را افزایش میدهد. کاهش فشار خون بالا، بهبود رقیق سازی خون و در نتیجه جلوگیری از سکتههای قلبی و مغزی از دیگر مزیتهای ماهی قزل آلاست.
براین اساس انجمن تغذیه آلمان توصیه کرده است که افراد هفته ای دو بار ماهی مصرف کنند و هر هفته ۷۰ گرم از انواع ماهیهای چرب مانند ماهی قزل آلا، شاه ماهی و خال مخالی را استفاده کنند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/20934 |