نچواک متخصص تغذیه گفت : در زمان ابتلا به کرونا مایعات، الکترولیت ها، سدیم و پتاسیم مورد نیاز بدن را باید با خوردن میوه و سبزیجات تامین کرد.
او گفت : در این مدت باید پروتئین و ویتامین بدن تامین شود که تخم مرغ وگوشت مرغ بهترین ماده غذایی است.
نچواک به اهمیت تامین آب بدن در دوران ابتلای به کرونا اشاره کرد و افزود: آبمیوه رقیق شده و چای کمرنگ در این دوران میتواند موارد مناسبی برای تامین آب بدن باشد.
این متخصص تغذیه افزود: غذاهای این مدت باید سریع الهضم باشد و و نباید انرژی زیادی برای هضم مصرف شود که سوپ مرغ با سبزیجات و هویج و جو بهترین گزینه است.
او ادامه داد: باید حجم غذا کم و تعداد دفعات بیشتر شود که میتوان به جای سه وعده پر حجم ۶ وعده کم حجم مصرف شود.
نچواک افزود: مصرف ویتامین سی در این مدت بسیار اهمیت دارد و مرکبات منبع خوب تامین این ویتامین است که با خوردن پرتقال، نارنگی و کیوی میتوان ویتامین سی بدن را تامین کرد.
او افزود: نیاز بدن به ویتامین دی را نیز باید با مصرف مکملها تامین کرد که به همین منظور مکملهای ۵۰ هزار واحدی ماهی یکبار و هزار واحدی روزی یک عدد باید مصرف شود.
این متخصص تغذیه گفت: علاوه بر مبتلایان به کرونا افراد سالم هم باید ویتامین دی مصرف کنند.
نچواک ادامه داد: هویج، کدو حلوایی، جگر گوسفند، گاو و جگر مرغ به شرط تازه بودن منبع تامین ویتامین آ هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک بسیاری میکند.
او افزود: لبنیات نیز با شرط کم چرب بودن، تازه بودن و پروبیوتیک بودن باید مصرف شود.
نچواک گفت: در دوران ابتلا به کرونا به هیچعنوان فست فود، سرخ کردنی ها، چربی و نمک زیاد نباید مصرف
شود چرا که این مواد دارای چربی ترانس بالا و اشباع نامرغوب است.
او مبتلایان به کرونا را از مصرف نوشابه، شکر و نوشیدنیهای شیرین به دلیل اینکه سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند، منع کرد.
این متخصص تغذیه با انتقاد از اظهار نظرهای غیرعلمی در خصوص توصیههای تغذیهای گفت: هر کسی که توصیهای در مورد تغذیه ارائه میدهد باید با مستندات علمی باشد و باید توجه داشت کسی که توصیه میکند از لحاظ علمی صلاحیت بیان این مطالب را دارد یا خیر .
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/22473 |