تحقیقات نشان داده است ۲۳۰ گرم آب آناناس حاوی ۱۳۲ کیلو کالری انرژی، نیم گرم فیبر، ۳۲ گرم کلسیم، ۰/۷۸ میلی گرم آهن، ۳۰ میلی گرم منیزیم، ۱/۲۶ منگنز، ۲۰ میلی گرم فسفر، ۳۲۵ میلی گرم پتاسیم، ۵ میلی گرم سدیم و ۲۵ میلی گرم ویتامین C است.
محققان میگویند مواد مغذی موجود در آناناس خواص ذیل را برای بدن به ارمغان میآورد:
۱- افزایش ایمنی بدن: آناناس بهترین منبع ویتامین C است که خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد. ویتامین C باعث افزایش تولید گلبولهای سفید خون که مسئول مبارزه با عوامل بیماری زا هستند، میشود.
۲- افزایش سلامتی قلب: با جلوگیری از لخته شدن خون و بهبود روند چرخش خون در بدن، باعث تقویت سلامت قلب میشود. همین امر خطر وقوع حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش میدهد. این میوه همچنین حاوی آهن است که میتواند باعث افزایش تولید سلولهای خونی شود.
۳- تقویت استخوان ها: به دلیل وجود منگنز و کلسیم، آناناس میتواند باعث تقویت استخوانها و مفاصل شود. کلسیم همچنین میتواند خطر ابتلا به پوکی و بیماریهای استخوانی را کاهش دهد.
۴- درمان حملات آلرژیک: ویتامین C موجود در آناناس همچنین میتواند بهترین درمان برای تولید مخاط اضافی در گلو و سینوسها باشد. اگر از حملات آلرژیک کلافه شده اید، میتوانید آب آناناس را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
۵- کاهش سطح استرس: آناناس دارای ویتامین خانواده B است که میتواند باعث افزایش عملکرد شناختی و بهبود سلامت مغزی شود. آمینو اسید تریپتوفان موجود در آناناس باعث تحریک ترشح سروتونین در مغز میشود. سروتونین نقش مهمی در کارکردها شامل تنظیم در حالات روحی، اشتها و خواب میشود و بر حافظه و یادگیری تاثیر دارد.
۶- بهبود بینایی: به دلیل ویتامینهای C و A موجود در آناناس، مصرف این میوه میتواند باعث بهبود بینایی شود. ویتامین A خطر کاهش قدرت دید به دلیل کهولت سن را کاهش میدهد. توصیه میشود افراد کهنسالی که در معرض خطر کاهش قدرت بینایی قرار دارند به صورت مستمر از آب آناناس در رژیم غذایی خود بهره ببرند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/22735 |