بزرگترین اشتباهات در مصرف انبه شامل موارد ذیل است:
متخصصان تاکید دارند افراد به طور قطع زمانی که گرسنه هستند نباید اقدام به مصرف انبه کنند حتی اگر این میوه کاملاً رسیده باشد، زیرا این میوه میتواند منجر به آسیب به معده شود. خواص اسیدی این میوه میتواند باعث تحریک ترشح اسید معده شود و خطر بیماریهای گوارشی را افزایش دهد.
زمانی که انبه خیلی رسیده باشد بدن نمیتواند میزان کافی ویتامین C را از آن جذب کند.
نباید در خوردن انبه زیاده روی کرد، به ویژه کسانی که دارای تب و لرز، اضافه وزن و چاقی و دیابت هستند باید در مصرف این میوه دقت کنند.
کسانی که آلرژی دارند باید بدانند که انبه یکی از میوههایی است که میتواند باعث ایجاد حملات آلرژیک در آنها شود. از علائم رایج آلرژی با انبه میتوان به خارش اطراف دهان و لب ها، خشکی زبان، خشکی چشم و کهیر اشاره کرد. در موارد شدید این آلرژی میتواند باعث درد شکم، تورم لب ها، و تنگی نفس شود.
افرادی که مبتلا به بیماری دیابت هستند باید از مصرف انبه رسیده اجتناب کنند، زیرا این میوه سرشار از قند است همچنین به دلیل آنکه انبه میتواند سریعاً باعث افزایش قند خون شود، باعث افزایش فعالیت باکتریهای پوست و بیماریهای پوستی مانند جوش میشود.
به دلیل آنکه انبه دارای مواد آلرژی زا است، مصرف آن برای کسانی که به آسم مبتلا هستند توصیه نمیشود. این میوه میتواند منجر به واکنشهای جدی در این بیماران و تنگی نفس شود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/23322 |