printlogo


کوچکی‌نژاد: بودجه ۹۸ رونوشت لوایح سال‌های گذشته است
کد خبر: 2444
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،

جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور در قوه مقننه، گفت: لایحه بودجه سال ۹۸ رونویسی از بودجه‌های سال‌های گذشته است. اگر به تبصره‌های بودجه نگاه کنید، ۹۰ درصد آن‌ها رونویسی سال‌های گذشته است. دولت، نظارت دقیقی بر نحوه هزینه‌کرد اعتبارات و منابعی که به دستگاه و سازمان‌ها اختصاص داده، ندارد.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید مدل بودجه‌ریزی را تغییر دهد، ادامه داد: اگر دولت زیر بار تغییر شیوه بودجه‌نویسی نمی‌رود، مجلس باید در فاصله زمانی قانون وضع کند تا روش بودجه‌ریزی را تغییر دهد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه نحوه بودجه‌بندی سال ۹۸ نشان می‌دهد که ما با مشکلات جدی در این زمینه مواجه هستیم، اظهار داشت: با توجه به اینکه در شرایط تحریم قرار داریم و مردم با مشکلات اقتصادی رو به رو هستند، باید بودجه ۹۸ به گونه‌ای تدوین و تصویب شود که اقشار آسیب‌پذیر جامعه کمترین مشکلات را داشته باشند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: باید در بودجه ۹۸ به بخش‌های آسیب‌پذیر جامعه و بودجه دفاعی نگاه ویژه‌ای شود تا بتوان در برابر تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی مقاومت کرد.

کوچکی نژاد با بیان اینکه نگاه نمایندگان به بودجه عمدتا ملی و کشوری است، گفت: نمایندگان مجلس به دلیل وظیفه نمایندگی خود و تعهدی که به مردم حوزه‌های انتخابیه خود دارند در قبال مشکلات و تنگنا‌های مردم منطقه خود مسئول هستند و نمی‌توانند در برابر مشکلات آن‌ها بی‌تفاوت باشند. نمایندگان مجلس برای رفع مشکلات مردم در قالب بودجه که تنها سند عملیاتی سالانه دولت است، مطالبات خود را اعلام می‌کنند.

وی درباره کمپین اجتماعی "بودجه ملی و "نه" به بخشی‌نگری" گفت: اعتقادی به این موضوع که بودجه ملی را به بخشی‌نگری ترجیح دهیم، ندارم؛ زیرا معتقدم توجه و نگاه ویژه به بودجه ملی یا منطقه‌ای نوعی افراط است که منافع کشور را به خطر می‌اندازد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: جهت‌گیری بودجه با توجه به شرایط کشور باید به شکلی باشد که به مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته، توجه ویژه‌ای شود.

نماینده مردم رشت در مجلس گفت: هر چند باید نگاه ملی به بودجه ۹۸ در اولویت نمایندگان مجلس و دولت قرار گیرد، اما بهتر است در بودجه سال آینده نگاه ملی و منطقه‌ای هر دو لحاظ شود.



انتهای پیام/
لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/2444