افزود: از حدود یکسال و نیم پیش منع ارائه بسته های اینترنت شبانه به اپراتورهای تلفن همراه ابلاغ شد که به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت جدی اجرایی نشده بود.
او اظهار داشت: ارائه این بستهها توسط اپراتورهای تلفن همراه از یک سال گذشته محدود شده بود.
آذری جهرمی عنوان کرد: دیدگاه برخی از مراجع فرهنگی این بود که بسته های اینترنت شبانه موجب می شود دانش آموزان و دانشجویان شب بیدار بمانند؛ ما گفتیم اگر اینترنت نباشد با چیز دیگری بیدار میمانند و ماهواره میبینند.
او تصریح کرد: با این وجود، با پیگیریهای انجام شده ارائه بستههای اینترنت شبانه توسط اپراتورهای تلفن همراه از سر گرفته میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: بیش از ۹۲ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه اینترنت دسترسی دارند و فقط هشت درصد باقیمانده که بیشتر آنها مربوط به استان سیستان و بلوچستان است.
او تاکید کرد: بر اساس برنامهریزی ویژه انجام شده تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ و قبل از پایان کار دولت دوازدهم روستاهای باقیمانده نیز به شبکه سراسری اینترنت متصل میشوند.
آذری جهرمی با اشاره به اینکه استان همدان به لحاظ دسترسی به شبکه اینترنت وضعیت مناسبی دارد، افزود: بیشتر زیرساختهای شبکه اینترنت روستایی همدان مربوط به ADSL است که با توجه به گردشگر پذیر بودن، باید شبکه اینترنت تلفن همراه نیز در این استان ارتقا یابد.
او ادامه داد: برنامه جبرانی ما برای استان همدان این است تا با احداث ۱۰۸ سایت مخابراتی، پوشش پهنای باند اینترنت تلفن همراه در روستاها را به بالای ۹۰ درصد برسانیم.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/24636 |