این امر سبب میشود تا آنها از ورزش کردن در این ماه بپرهیزند. در ادامه چند راهکار ارائه شده است تا بتوانیم در ماه رمضان ضمن روزه داری، ورزش روزانه خود را هم داشته باشیم.
چه موقع تمرین کنید
زمان تمرین شما به همان اندازه تمریناتی که انجام میدهید، مهم است. بهترین زمان برای ورزش کردن فاصله بین افطار تا سحر است. برای این کار میتوانید قبل از سحر کمی زودتر از خواب بیدار شوید. اگر عادت دارید با معده خالی ورزش کنید، قبل از افطار نیز زمان مناسبی برای ورزش کردن است.
چه غذایی بخورید
قبل و بعد از ورزش معمولا میخواهید با مصرف مقداری کربوهیدرات ذخیره انرژی تخلیه شده (گلیکوژن) خود را تامین و گزینههای سالم مانند سبزیجات و جایگزینهای سبوس دار مانند ماکارونی و برنج انتخاب کنید، همچنین از طریق گوشت بدون چربی، لوبیا، عدس یا شیکهای پروتئینی (برای ترمیم عضلات) میتوان انرژی لازم را تجدید کنید.
از تمرینهای مقاومتی پرهیز کنید
علاوه بر این که از کربوهیدراتهای ذخیره شده بدن برای کسب انرژی در هنگام روزه داری استفاده میکنید، احتمالا بدن شما نیز به ذخایر پروتئین روی خواهد آورد. این میتواند منجر به کاهش توده عضلانی شود. تمرین مقاومتی به حفظ توده عضلانی کمک میکند، بنابراین تمرینات با وزنه مانند اسکات، لانگ و فشار را انتخاب کنید.
ورزش کاردیو انجام دهید
در حین روزه داری شدت ورزش کاردیو را پایین نگه دارید، زیرا شدت زیاد باعث ذخیره گلیکوژن میشود و بدن را مجبور به استفاده از پروتئین برای بازیابی انرژی میکند. اگر میخواهید در طی روز مقداری کاردیو انجام دهید، پیاده روی قبل از افطار گزینه خوبی برای سوزاندن بیخطر کالری است.
عضله سازی را در ماه رمضان فراموش کنید
ماه رمضان زمان تلاش برای به دست آوردن عضله نیست، روزه داری این کار را غیر ممکن میکند، بنابراین با تمرین مقاومتی منظم و موثر به فکر حفظ تناسب اندام باشید. هر ورزش مقاومتی نیاز به مدتی برای استراحت دارد، ماه رمضان میتواند این فرصت را فراهم کند، از این فرصت استفاده کرده و استراحت کنید.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/25148 |