متخصصان تغذیه معتقدند غذای ما در تعیین احساس ما، چگونگی پیری و مهمتر از همه اینکه چند بار بیمار میشویم، بسیار مهم است. یک رژیم غذایی بد یا نامناسب که شامل غذاهای فوق العاده فرآوری شده و شکر است، بدن را با التهاب طولانی مدت مواجه میکند.
در ادامه این گزارش به برخی خوراکیها اشاره شده است که اگر مرتب در وعدههای غذایی ما گنجانده شوند، ظاهر و باطنی جوانتر نسبت به هم سنهای خود خواهیم داشت.
۱. گردو
گردو را میتوان به عنوان ضمانت سلامت قلب دانست همینطور پزشکان آجیل را به عنوان تغذیه مغز انسان معرفی میکنند. روزانه یک واحد گردو همراه با سالاد میتواند سلامت را برای افراد سالم تضمین کند.
۲. چای سبز
این نوشیدنی مملو از آنتی اکسیدانها و ترکیباتی است که برای بدن شما مفید است، از جمله خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش میدهد.
مطالعه اخیر در مجلات تغذیه سلامت عمومی نشان داد که نوشیدن چای سبز اثر پیشگیرانهای در کاهش احتمال ابتلا به سرطان معده دارد. به لطف ترکیباتی که در چای سبز به نام کاتچین وجود دارد، میتواند در لاغری به شما کمک کند.
۳. آب انار
بر اساس مطالعه اخیر توسط دانشگاه آلبانی، آب انار در پیشگیری از سرطان سینه نقش دارد. هنگامی که عصاره آب انار به سلولهای بنیادی سرطانی تزریق میشود، عصاره این آب میوه توانایی دارد سلولها را برای تکثیر و تشکیل تومور مهار کند و محققان به این باور رسیدند که میتوان از انار در پیشگیری از سرطان سینه استفاده کرد.
۴. قهوه
اگر سعی کرده اید برای سلامتی بهتر قهوه را کاهش دهید، در تصمیم خود تجدید نظر کنید. قهوه حاوی از آنتی اکسیدان است و معمولا افرادی که روزانه به اندزه نیاز قهوه مینوشند، از طول عمر بیشتری برخودار هستند.
۵. توت فرنگی
افزایش مصرف توت فرنگی در حفظ عملکرد میتوکندری مفید است که کلیدی برای تیزبینی و جوان ماندن است.
۶. انواع بادام
انواع بادام سرشار از بیوتین، مس، ویتامین E و چربیهای تک غیراشباع است که همگی پوست شما را انعطافپذیر، شفاف و بدون چین و چروک نگه میدارند. یک رژیم غذایی غنی از ویتامین E و چربیهای سالم به شما کمک میکند تا نسبت به هم سنهای خود جوانتر باشید.
۷. پسته
همگام با افزایش سن، مراقبت از چشم باید بیشتر شود چراکه روند ضعیفی آن سرعت بیشتری به خود میگیرد. پسته بهترین دفاع در برابر آسیب بینایی مرتبط با افزایش سن است علاوه بر این، چربی سالم موجود در پسته به شما کمک میکند تا سایر مواد مغذی تقویت کننده بینایی را که در طول روز مصرف میکنید به راحتی جذب چشم شوند.
۸. روغن زیتون
یک مطالعه اخیر توسط مجله پزشکی قلبی عروقی نشان میدهد که مصرف منظم روغن زیتون بر بیماریهای قلبی از جمله بیماری عروق کرونر، بیماری عروق محیطی و نارسایی مزمن قلبی تأثیر مثبت دارد.
۹. زغال اخته
به اندازه کافی زغال اخته بخورید و خطر نیاز به دندان مصنوعی را کاهش مییابد. مصرف عصاره زغال اخته میزان ساییدگی بافت کلسیفیه دندانها را کاهش میدهد، به این معنی که دندانها قویتر میشوند و کمتر احتمال دارد که ترک بخورند.
۱۰. عسل
عسل یک داروی رایج برای بسیاری از بیماریها در تمدنهای باستانی بوده است. مشخص شده است که عسل مخلوطی از ترکیبات حاوی خواص ضد باکتریایی است و میتواند به بهبود و بازسازی بافت کمک کند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/30534 |