وی افزود: در این رابطه نیازمند همکاری رسانهها برای آگاهی بخشی به مردم پیرامون مزایای استفاده از نان کامل هستیم تا تقاضا برای این نوع نان افزایش یابد؛ باید این نکته برای مردم تبیین شود که رنگ تیره نان نشان از کیفیت پایین آن نیست بلکه به معنای داشتن سبوس بیشتر در نان و کیفیت بالاتر آن است.
وی ادامه داد: با افزایش تقاضای مردم برای استفاده از نانکامل، نانوایان استان از طرح ارائه این نوع نان استقبال بیشتری میکنند و به همین ترتیب تعداد واحدهای نانوایی که نان کامل با سبوس هفت درصد عرضه میکند، بیشتر میشود و این مساله نقش مهمی در سلامت شهروندان دارد چرا که غذای اصلی مردم نان است.
محمدی با اشاره به این که برنامه ما هدایت اکثر نانواییهای استان به سمت عرضه نان کامل است، گفت: در حال حاضر ۸۸۸ واحد نانوایی، شامل ۵۸۰ مورد یارانهای یک و ۳۰۸ مورد یارانهای دو در سطح استان قم فعال است که تفاوت این دو در قیمت آرد یارانهای است که از طرف دولت دریافت میکنند.
وی همچنین با بیان این که هماکنون پنج واحد صنعتی به صورت تخصصی در زمینه تولید آرد در قم فعال است، افزود: این استان از فناوری بالایی در تولید آرد با کیفیت برخوردار بوده و توانایی رقابت در سطح ملی را دارد که از این ظرفیت برای عرضه آرد مورد نیاز برای تهیه نان مردم استان به خوبی استفاده میشود.
وی با اشاره به این که تامین کالاهای اساسی مورد نیاز سفره مردم استان توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی به صورت شبانهروزی دنبال میشود، ادامه داد: با تلاشهای صورت گرفته حجم ذخیره سازی گندم و کالاهایی همچون برنج وارداتی و شکر درقم برای مصرف مردم در حد مطلوبی است
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/30802 |