سید علی نقیب روز شنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: آثار ارسالی شامل ۸۶۰ اثر شعر کلاسیک، ۲۰۰ اثر شعر نو، ۹۰ اثر کودکونوجوان و همچنین ۱۸۰ اثر در موضوع ویژه است.
وی تعداد آثار به زبانهای غیرفارسی از جمله عربی، آذری و ترکی استانبولی را ۲۵۰ اثر ذکر کرد و گفت: آثار ارایه شده در بخش نوحه و سرود و کتاب که در این دوره به جشنواره اضافه شد نیز ۱۸۵ اثر شامل ۱۰۰ اثر نوحه و سرود و ۸۵ اثر نیز کتاب میباشد.
وی افزود: از کل آثار رسیده به این جشنواره، ۲۰۰ اثر متعلق به بانوان طلبه است.
نقیب با اشاره به استقبال خوب صورت گرفته از این جشنواره خاطرنشان کرد: این جشنواره مختص طلبهها بود ولی حتی در جشنوارههایی که همه شاعران حضور دارند، نیز چنین رقم مشارکتی را نمیبینیم.
وی افزود: آیین پایانی این جشنواره ۶ بهمنماه جاری از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در سالن همایشهای دفتر تبلیغات اسلامی با سخنرانی حجتالاسلاموالمسلمین احمد واعظی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و حضور مهمانانی چون محمدعلی مجاهدی پدر شعر آیینی کشور برگزار و به صورت زنده از کانال آپارات معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات پخش خواهد شد.
دبیر علمی این جشنواره نیز با اشاره به اینکه فعالیت این دوره از اسفندماه ۹۹ و با تشکیل دبیرخانه آغاز شد بیان داشت: فعالیتهای متنوعی در چند استان داشتیم و ارتباط ویژهای را نیز با فضای مجازی و رسانهها برقرار کردیم.
حجتالاسلام سید محمدمهدی شفیعی با اشاره به رشد ۲.۵ برابری شرکت کنندگان در این جشنواره نسبت به دوره قبل گفت: در حالی که در دوره چهارم جشنواره ۳۵۰ تَن شرکت کردند، در این دوره ۸۵۰ تَن ثبتنام و ثبت اثر در سایت دفتر تبلیغات انجام دادند، که نشان دهنده اشتیاق حوزههای علمیه به فعالیتها و برنامههای هنری و ادبی است که از این ظرفیت باید استفاده شود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/30921 |