وی با بیان اینکه در پایان سال خانوادهها اقدام به خانهتکانی و تمیز کردن خانهها کرده و برخی اقلام مازاد غیرقابل استفاده در انباریها باقی میماند، اضافه کرد: تلاش کردیم در قالب طرحی این اقلام را جمعآوری کرده و بازسازی کنیم و به خانوادههای نیازمند تحویل دهیم.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم به جزئیات طرح معنوی احسان ماندگار اشاره کرد و گفت: تفاهمنامهای با اداره کل بهزیستی استان منعقدشده تا بهصورت مشارکتی اقلامی که مازاد نیاز خانوادهها بوده جمعآوری و تحویل داده میشود و همکاران بهزیستی بازسازی کرده و در اختیار اقشار زیرپوشش قرار میدهند که تلاش داریم فاصله زمانی بهسازی و تحویل کوتاه باشد تا قبل از نوروز آنها را تحویل خانوادههای نیازمند دهیم.
وی با تأکید بر اینکه شهروندان باید لوازم مازاد را شناسایی کرده و با ۱۳۷ تماس گرفته تا ظرف ۲۴ ساعت کارشناسان ممیزی مراجعه کرده و کالا را بررسی کنند، افزود: درصورتیکه قابلیت استفاده مجدد کالا وجود داشته باشد، ثبت سفارش صورت گرفته و ظرف ۲۴ ساعت بعدی با هماهنگی صورت گرفته اکیپ جمعآوری مراجعه کرده و سه نسخه رسید تنظیم میشود که یک نسخه تحویل خانواده شده و یک نسخه نیز در سازمان مدیریت پسماند باقیمانده و یک نسخه هم با کالا به بهزیستی ارسال میشود.
میرابراهیمی اذعان کرد: سازمان مدیریت پسماند از باب اینکه میتوان از لوازم استفاده مجدد کرد، این طرح را راهاندازی کرده و تلاش دارد در قالب این فرهنگسازی امر خیری نیز شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه زمان اجرای طرح تا ۲۰ اسفند است یادآور شد: کار اجرایی این طرح تا پایان اسفند زمان میبرد، چراکه شهروندان معمولاً کار را به روزهای آخر موکول میکنند.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: نگهداری لوازم منزل در طول یکسال به اعتقاد ما به نظر سخت است و شاید به همین خاطر است که آمار جمعآوری و تحویل اقلام پایین است و اگر این کار را بهصورت ماهیانه انجام دهیم آمار به نسبت جمعیت شهر بسیار بالاتر برود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/31688 |