آیت اللله سید هاشم حسینی بوشهری تصریح کرد: مراکز تصمیمگیری و نظارتی هم باید با شناخت دقیق از ظرفیتها و فرصتهای این مناطق، زمینه را برای تولید، صادرات و توسعه اشتغال، فراهم کنند.
مدیر حوزههای علمیه کشور هم در دیدار دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور با اشاره به نقش مناطق آزاد در تعامل تجاری و اقتصادی با دنیا و اهمیت بهینه سازی فرصتهای موجود در این مناطق برای توسعه اشتغال و اقتصاد پایدار گفت: توسعه کمی این مناطق نمیتواند اهداف مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را محقق کند.
آیت الله علیرضا اعرافی افزود: کیفیسازی خدمات و محصولات تولیدی و استفاده از فناوریهای نوین باید از اولویتهای این مناطق باشد.
تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت (سلام الله علیها) هم بهره مندی از نظر متخصصان حوزه تجارت بینالملل را در تقویت مناطق آزاد تجاری موثر دانست و گفت: تشکیل هیئتهای اندیشه ورز با حضور متخصصان این حوزه، زمینه را برای حضور موثرتر در بازارهای بین المللی و بازدهی اقتصادی این مناطق فراهم میکند.
آیت الله سید محمد سعیدی افزود: ریلگذاری صحیح و در راستای اهداف کلان اقتصادی کشور باید سرلوحه تصمیم سازی در مناطق آزاد باشد.
سعیدمحمد دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور هم در ابتدای این دیدارها با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ منطقه آزاد تجاری و ۳۲ منطقه ویژه اقتصادی در کشور فعالیت دارند افزود: ۲۵۰۰ واحد صنعتی در این مناطق فعالیت دارند که ۴۵ درصد صادرات کشور را در حوزه محصولات نفتی و غیرنفتی به خود اختصاص دادند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/33068 |