وی ادامه داد: حضرت امام با صدای بلند شاه را مورد خطاب قرار میدهد شاهی که در اوج قدرت بود و اساساً رژیم شاهنشاهی بسیار مقتدر بود اما با هدایتهای رهبر کبیر انقلاب و همراهی مردم سرنگون شد.
صادقی نسب ابراز داشت: باور حضرت امام به وعدههای الهی موجب شد که در هیچ کجای مسیر انقلاب عقب ننشینند و از آرمانهای خودشان دست نکشند.
استاد دانشگاه تهران تصریح کرد: حضرت امام بهصراحت آن چیزی که برای کشور میپسندید بارها، بارها تا لحظه آخر زندگیشان بیان میفرمودند مانند استقلال کشور، زندگی عزتمندانه برای شهروندان، رسیدگی به مستضعفان و مبارزه با ظلم و استبداد که شکلدهنده منظومه آرمانها و ایدهآلهای انقلاب اسلامی ایران است.
وی ابراز داشت: برقراری حکومتی که عزت و شرافت همه شهروندان محترم است و باور عمیق به این که حرمت مؤمن از حرم الله بالاتر است همواره در رفتار و گفتار ایشان قابل مشاهده بود.
صادقی نسب تاکید کرد: آن چیزی که امروز بایستی توجه ویژه داشته باشیم خصوصیات ایشان و ارمان هایی است که همواره مورد تأکیدش بود.
وی ادامه داد: در خصوص استقلال کشور بهخوبی عمل کردیم و خودمان برای آینده کشورمان تصمیم میگیریم و وابستگی ادارهای به هیچ کجای دنیا نداریم.
استاد دانشگاه تهران به موضوع اقتصاد اشاره کرد و گفت: در حوزه اقتصاد و معیشت کاستیها و مشکلاتی وجود دارد که ریشه این کاستیها به کیفیت مسئولانی است که در حوزه اقتصاد در دولتهای مختلف انتخاب شدهاند.
وی ادامه داد: این موضوع بسیار اساسی که در خصوص شایستهسالاری مطرح میشود در این زمینه عملیاتی نشده است.
صادقی نسب با بیان این یکی از آرمانهای اساسی انقلاب محرومیتزدایی است، تاکید کرد: توجه به مستضعفان و برقراری رفاه نسبی برای همه شهروندان یکی از اهداف انقلاب بوده و هست.
وی افزود: ما متأسفانه در دورههای مختلف در عرصه اقتصاد متحمل خسارتهای فراوانی شدیم گاهی این خسارت اندیشه نادرست مسئولان بوده است و به دلیل کیفیت پایین سیاستگذاران و مجریان بوده است.
استاد دانشگاه تهران تصریح کرد: بهرهگیری از انسانهای شایسته و کاردان حلقه مفقودهای است که نیاز کنونی جامعه و نظام است.
وی ادامه داد: کسانی که قرار است که برای مسائل اساسی کشور تصمیمگیری کنند و سیاستهای بزرگ را اجرا کنند باید آدمهای بزرگ باشند که دارای تخصص و تعهد باشند و به علم و دانش روز آشنا باشند.
کارشناس مسائل سیاسی ابراز داشت: معیارهایی که در انتخابها و انتصابات داشتهایم در دولتهای مختلف و بهطورکلی در عرصه عمومی کشور کامل و درست نیستند.
وی گفت: برای این که فردی را برای شغلی انتخاب کنیم بایستی آن فرد دارای مهارتها و کیفیتهای آن شغل باشد، وقتی که معیارها و شاخصها هیچ همخوانی با شغل موردنظر ندارد کاملاً بیارتباط است این باعث میشود افرادی که انتخاب میکنیم اثربخشی مناسب را نداشته باشند.
صادقی نسب تاکید کرد: بحرانهایی که در حوزه ارز و فقر وجود دارد حاصل همین انتخابهای غلط در انتخاب مدیران بوده است.
وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که به این مهم نرسیم که اداره کردن یک علم و تخصص است و بایستی فردی که در بخش اداره عمومی قرار گرفته دارای تخصص و دانش کافی در این حوزه مربوطه باشد، نمیتوانیم در غلبه بر بحرانها موفقیتی حاصل کنیم.
استاد دانشگاه تهران تصریح کرد: باید با ارزیابی درست از عملکرد و اقدامات خودمان درگذشته اشتباهات را بپذیریم و ضمن آنها ریشهیابی، راهحلهای علمی برطرفکردن آنها را بیابیم.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/33980 |