وی به فعالیت باغ موزه دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: باید فضایی برای اقدامات بهداری رزم و شهدای سلامت در این باغ موزه در نظر گرفته شود و از سوی دیگر چاپ آثار و خدمات این عزیزان را داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اهمیت ترویج سیره شهدا گفت: اساتید در دانشگاهها باید به این امر توجه داشته و ما نیز در دانشگاه علوم پزشکی قم در راستای ترویج سیره شهدا تأکید داریم.
دکتر مصری قم نیز در این جلسه گفت: ۳۰۲ دانشجو خانواده ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی قم مشغول تحصیل هستند که باید همواره در راستای تکریم از این عزیزان تلاش کنیم.
وی بیان داشت: بهمنظور پاسداشت از این شهدای والامقام، بزرگترین مجتمع پردیس دانشگاهی علوم پزشکی قم به نام شهید والامقام شهید سید مرتضی قاضی از شهدای حوزه بهداشت و درمان دوران دفاع مقدس و کلینیک بیمارستان شهید بهشتی نیز به نام شهیده اسماعیلی از شهدای مدافع سلامت نامگذاری شد.
احمد حاجیزاده، معاون استاندار قم هم در این جلسه، گفت: باید برنامهریزیهای مدونی در راستای معرفی سیره و روش شهدای گرانقدر انجام دهیم و با توجه به فضای علمی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قم، انتظار است که دانشگاه اقدامات اساسیتری را انجام دهد.
وی با اشاره به اهمیت کار برای معرفی شهدا، گفت: امروز جامعه تشنه بهرهگیری از معارف شهدا است و شهدا نیز برکت را به کار میدهند.
معاون استاندار قم ادامه داد: سبک زندگی و روش و منش شهیدان باید در میان مدیران ما گسترش یابد که نتیجه آن نیز بر روی کارمندان و جامعه خواهد بود.
معاون استاندار قم با طرح این سوال که دانشجویان حوزه پزشکی، چند شهید حوزه سلامت را میشناسند؟، گفت: باید بر روی این مسائل کارکرد و تا جایی که میتوان آنها را با سیره این شهدای والامقام آشنا کنیم.
حاجیزاده به دوران کرونا اشاره کرد و گفت: در همین دوران کرونا شاهد بودیم که چگونه مدافعان سلامت در عرصه مبارزه با کرونا جنگیدن و با ایثار و مقاومت از مردم دفاع کردند و این نمونهای از فداکاری جوانان این مرز و بوم است.
وی بابیان اینکه اولین پیام شهدا حفظ نظام است، گفت: شهدای بهداشت و درمان نماد مقاومت و ایثار و فداکاری بودند و در زیر رگبار گلوله دشمن، بیمارستان و بهداری دایر کرده تا خدماترسانی کنند.
پیام/لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/34202 |