printlogo


افزایش 25 درصدی اجاره‌بها، مُسکن موقت یا درمان قطعی؟
کد خبر: 34671
افزایش 25 درصدی اجاره‌بها تنها در حرف و بیان توانسته اثرگذار باشد و در عمل امید چندانی به اجرایی‌شدن آن نیست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، افزایش نرخ اجاره‌بها این روزها نقل هر محفلی است، خانه‌هایی که هرچند که نسبت به سال قبل یک سال به عمرشان اضافه شده اما میزان اجاره‌بهای آن‌ها نجومی تر شده است.
افزایش نرخ اجاره‌بها شهر با شهر فرق دارد اما هر چه شهر بزرگ‌تر، ضریب افزایش نیز در آن بیشتر است به‌طوری‌که در کلان‌شهر تهران در برخی از مناطق تا 80 درصد نیز افزایش قیمت اجاره‌بها را شاهد هستیم.
شهر قم نیز از این گرانی اجاره‌بها بی‌نصیب نمانده به‌طوری‌که در برخی مواقع مالکان تا 100 درصد افزایش اجاره‌بها را در نظر می‌گیرند که رقم بسیار بالایی است.
در این میان دولت نیز دست‌به‌کار شده و با تدوین و اجرایی کردن قانونی مقرر کرده که تنها 25 درصد به مبلغ اجاره‌بها افزوده شود که به نظر می‌آید در کوتاه‌مدت اثربخشی داشته باشد.
هرچند که برخی از کارشناسان حوزه مسکن چندان امیدی به این قانون ندارند و معتقدند که این قانون به‌هیچ‌عنوان رعایت نخواهد شد.
به‌هرحال راه‌های زیادی وجود دارد که مالکان عُذر مستأجر خود را بخواهند و با مستأجر دیگری که با قیمت دلخواه آن‌ها کنار می‌آید قرارداد ببندند.
در این میان هر از چند گاهی نیز تصاویری از مشاورین املاک در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود که خواهان گذشت مالکان از مستأجران هستند تا بلکه به‌صورت اخلاقی و انسان‌دوستانه قیمت اجاره‌بها سرسام‌آور نشود که البته تأثیر این قبیل اقدامات نیز بسیار ناچیز است
در واقع راه عملی و صحیح در این زمینه می‌تواند بازگرداندن ارزش به پول ملی کشورمان باشد تا جلوی افزایش حبابی و بی‌رویه قیمت‌ها در همه زمینه‌ها خصوصاً مسکن گرفته شود.
با بررسی اجمالی قیمت‌های خانه در کشورمان به‌خوبی می‌توان به حبابی بودن و افزایش بی‌رویه آن پی برد به‌طوری‌که در برخی مواقع قیمت خانه در کلان‌شهرهایی مانند تهران از برخی شهرهای اروپایی نیز بالاتر رفته است که نشان‌دهنده اوج بی‌ثباتی در این بازار است.


انتهای پیام/


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/34671