وی در ادامه با تاکید بر اینکه مجموعه مدیریت استان هیچ علاقه ای برای ادامه حمایت از برخی تصمیمات اشتباه در استقرار صنایع آلاینده و پرآببر ندارد، گفت: صنایع آلاینده آورده خاصی برای قم ندارد و از طرفی مشکلات شدید زیست محیطی برای استان بوجود آورده است.
امیدیان با اشاره به وضعیت واحدهای تملیکی استان تصریح کرد: از ۲۴ رقبه واحد تملیکی مورد بررسی شده طی ماه های گذشته برای ۷ مورد حکم اقاله اعمال شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم نیز در ادامه، بیان کرد: حذف ارز ترجیحی و تغییر نرخ تعرفه از ابتدای سالجاری هزینه تامین و خرید ماشین آلات خرید تولید را بشدت افزایش داده است.
اکبر ابدالی بیان داشت: طی یک هفته گذشته ۴ طرح و واحد برای دریافت تسهیلات سرمایه ثابت و در گردش به ارزش ۷۰۹ به بانک های عامل معرفی شده اند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به ضرورت ورود بانکهای خصوصی به تامین مالی بخش های مختلف اقتصادی استان، گفت: طبق تصمیمات استانی لازم است تا این بانکها به شورای هماهنگی بانکهای استان اضافه و سازوکار مطلوبی جهت استفاده از منابع آنها صورت بگیرد.
مشکلات صنایع آلاینده و آببر برای قم
سیدرضا موسوی مشکینی مدیرکل محیط زیست قم نیز در بخشی از این جلسه، بیان کرد: فولاد یکی از صنایع آلاینده است که لازم است اصلاحات و فیلتراسیون محیط زیستی در برخی واحدهای آلاینده و پرخطر کنونی نصب شود.
حسن بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم نیز در بخش پایانی این جلسه، گفت: وضعیت استان قم هیچ تناسبی با فعالیت صنایع پرآببر مانند فولاد ندارد و هم اکنون تامین آب و میزان مصرف این صنایع مشکلات زیادی را برای قم بوجود آورده است.
در بخش صنعت قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد./
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/34836 |