وی با اشاره به لزوم تسهیل فرآیندهای سرمایه گذاری در استان برای تحقق رشد اقتصادی لحاظ شده، افزود: میزان رشد اقتصادی بخشهای مختلف استان در مجموع ۷.۸ درصد درنظر گرفتهشده که برآورد سرمایهگذاری مورد نیاز برای تحقق آن حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: درهمین رابطه سازمان مدیریت و برنامهریزی قم میزان سرمایهگذاری مورد نیاز به تفکیک بخشهای مختلف اقتصادی استان را مشخص کردهاست و با ایجاد سازوکارهایی برای هماهنگی همه دستگاههای اجرایی در راستای جذب سرمایه مورد نظر تلاش میکند.
نادری گفت: بررسی راهکارهای ارتقا و بهبود وضعیت تولید، تجارت و اشتغال استان در شرایط پسا کرونا و همچنین مطالعه و شناسایی ظرفیتهای استان قم در زمینه سوغات و ارائه بستههای پیشنهادی در این خصوص از دیگر فعالیتهای پژوهشی سازمان مدیریت و برنامهریزی قم در طول یک سال گذشته است.
وی بیان داشت: تحقق رشد اقتصادی مورد نظر در قم نیازمند اراده، هماهنگی، برنامهریزی، مدیریت اجرا و نظارت قوی در سطح استانی است و در این راستا سازمان مدیریت و برنامهریزی اقدامهای لازم از جمله برنامه عملیاتی تحقق رشد اقتصادی را تدوین کردهاست.
وی ادامه داد: رشد اقتصادی قم طی سالجاری با تخصیص اعتبارات دولتی، مشارکت فعال بخش خصوصی و جذب سرمایهگذاران ایرانی و غیر ایرانی علاقهمند به فعالیت در این استان سرعت بیشتری خواهد گرفت و در این خصوص پیشبینیهای لازم انجام شدهاست.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/35188 |