رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: هنر آدمی باید اینگونه باشد که از علم و عمل بهره ببرد و از سویی دیگر از نفس خود نیز مراقبت داشته باشد و همزمان این موارد را مورد توجه قرار دهد.
وی ادامه داد: علم همانند چاقویی میماند که باید دید دست چه کسی است که اگر دست جراح بیفتد او را نجات میدهد اما اگر دست افراد بی بندوبار بیفتد جان دیگران را میگیرد.
امام جمعه قم تصریح کرد: گفتار و رفتار انسان باید با هم همخوانی داشته باشد و انسان عالم فقط دارای اندوخته علمی نیست.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه بیان داشت: از فرصت طلایی پیش آمده با همه سختیهایی که در دو سال اخیر به واسطه شیوع کرونا مردم و حوزویان داشتند باید بهره برد و امیدواریم این بلا از سر تمام ملتها دفع شود.
آیت الله حسینی بوشهری افزود: حوزههای علمیه باید عمیقاً به کسب علم اهتمام داشته باشند و احیای سنتهای گذشته باید مورد توجه باشد و در عین حال نیازهای اساسی جامعه نیز مورد اهتمام باشد.
وی با بیان اینکه امروز نگاه دورترین نقاط عالم به قم دوخته شدهاند افزود: اساتید باید در حوزه علمیه در راستای تحصیل طلاب و ایجاد انگیزه در بین طلاب تلاش کنند هر چند که امروز وضعیت معیشتی هم برای اساتید و هم برای طلاب و آحاد مردم سخت است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: باید نسبت به مسئولیتی که بر عهده داریم بیشتر توجه کنیم و در این راستا مسئولین حوزه باید هم افزایی داشته باشند و تا وحدت نباشد کارها به درستی پیش نمیرود.
امام جمعه قم با بیان اینکه در حوزه علمیه فقط شورای عالی مدیریت حوزه مسئولیت ندارد افزود: بخشهایی زیادی در حوزه علمیه مسئولیت دارند و باید به وظایف خود به درستی عمل کنند و از هر گونه پیشنهاد و کمک فکری و نقد منصفانه استقبال میشود.
وی ادامه داد: طرح جدید درس حوزه به صورت یکساله و آزمایشی برگزار میشود که پس از یک سال به مراجع تقلید و صاحب نظران ارائه میشود تا در مورد آن تصمیم گیری نهایی بعمل آید.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: حوزه علمیه امروز در پرتوی انقلاب اسلامی مسئولیتهای جدیدی پیدا کرده است و نباید خاستگاه انقلاب که حوزه علمیه است دچار مشکل شود و فاصلهای بین حوزه و نظام اسلامی بیفتد هر چند که نقدهایی وجود دارد.
آیت الله حسینی بوشهری تاکید کرد: انقلاب اسلامی با خون هزاران شهید به ثمر رسیده است که حوزویان باید همانند دیدبان از آن حراست کنند و نباید نسبت به انقلاب بی تفاوت بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: روحانیت از سال ۴۲ قبل تاکنون در صحنه حضور دارد و ما نیازمند تقویت انگیزه و روحیه طلاب هستیم که گاهی تحت تأثیر فضای مجازی و مشکلات اقتصادی و تبلیغات سو دشمنان قرار میگیرند و اساتید در این زمینه باید به طلاب انگیزه دهند و اگر این موارد برای طلاب تبیین شد و سپس درس ارائه شد با انگیزه والاتری به دروس توجه میکنند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: طلبه با حفظ ذی طلبگی باید مهارتها را بیاموزند و گاهی متأسفانه در فضای مجازی میبینیم مواردی که در شأن حوزه و طلبگی نیست رخ میدهد و برخی افراد گاهی دست به اقداماتی میزنند که احساس سرشکستگی برای حوزه علمیه دارد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/35968 |