وی با اشاره به اینکه باید تبلیغات به گونه ای باشد که کل شهر حال و هوای کنگره شهدا را داشته باشد، گفت: این کنگره برای ۶۰۹۰ شهید استان قم است که این شهدا از تمام اقشار بوده اند، در نتیجه باید تمام اقشار و دستگاهها برای برگزاری کنگره پای کار بیایند.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری قم با بیان اینکه در اجلاسیه نخست تبلیغات در حد شایستهای نبوده است، عنوان کرد: در راستای برگزاری کنگره شهدا تاکنون اقدامات بسیاری برگزار شده و ارتش جمهوری اسلامی نیز با جدیت پای کار آمده است.
عملکرد دستگاههای دولتی در زمینه کنگره ملی شهدا ارزیابی میشود
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری قم نیز در این نشست با بیان اینکه تبلیغ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک تکلیف عمومی است اظهار داشت: باید از ظرفیت دستگاههای دولتی برای تغییر فضای شهری به سمت فضای کنگره ملی شهدای استان قم استفاده کنیم.
علی فردوسی با اشاره به اینکه تنها یک ماه تا برگزاری کنگره ملی شهدای استان فاصله داریم، عنوان کرد: باید بسیار جدی و با سرعت ورود کنیم و در این مسیر تمام دستگاههای دولتی و حاکمیتی پای کار بیایند.
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری قم با بیان اینکه نباید تمام فعالیت را به فضای مجازی محدود و فضای واقعی جامعه را رها کنیم گفت: فضای غالب در جامعه باید زمینهساز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد.
وی با تأکید بر اینکه باید برنامه منظمی در راستای فضاسازی شهر با محوریت کنگره ملی شهدای تدوین شود، تصریح کرد: موضوع فضاسازی توسط ادارات نباید تنها به داخل ادارات محدود شود و هدف ما این است که فضای شهری به سمت کنگره ملی شهدای استان تغییر کند.
فردوسی افزود: شعار محوری در تبلیغات «قم سرآمد شهادت و سرافرازی» است و همه باید بر محور این شعار برنامهریزی کنند.
وی با بیان اینکه نباید در حین اجرای این برنامهها اخلالی در خدمترسانی به مردم ایجاد شود، ابراز کرد: حضور در گلزارهای شهدا و یا برنامههای جمعی ویژه بزرگداشت شهدا نباید به نحوی باشد که خدمترسانی به مردم ترک شود که خود شهدا هم راضی نیستند.
وی با اشاره به اینکه میتوان مسابقات و جشنوارههای متعددی با عنوان شهدا برگزار کرد، عنوان کرد: همچنین اگر ادارهای دیوار مناسبی دارد میتواند با هماهنگی با سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم اقدام به دیوارنگاری کند.
فردوسی با بیان اینکه ادارات باید برای فرزندان کارکنان خود برنامههای ویژهای داشته باشند، خاطرنشان کرد: نوجوانان و جوانان مهمترین مخاطب برنامههای فرهنگی ما خواهند بود و باید متناسب با ذائقه این نسل باشد.
وی بهرهمندی از ظرفیت خانه موزه شهید زینالدین، غبارروبی و عطرافشانی گلزارهای شهدا و قرائت بخشی از وصیتنامه شهیدان در ابتدای جلسات اداری را از برنامههای مصداقی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بیان کرد و افزود: باید ادارات رسانهای کردن فعالیتهای خود را یک الزام تلقی کنند.
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری قم با اشاره به اینکه باید گزارش اقدامات انجامشده تا ۳۰ آبان ماه اعلام شود، بیان کرد: نام دستگاههای فعال و غیرفعال در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جلسه شورای اداری استان اعلام خواهد شد.
نخستین دوره کنگره ملی شهدای استان قم در سال ۱۳۷۳ با عنوان «کنگره شهید زینالدین» برگزار شد و پس از این تجربه موفق گرامیداشت یاد شهدا، یک دوره کنگره شهدا در استانهای گوناگون کشور برگزار و دومین دوره کنگره شهدای کشور بار دیگر از قم و با عنوان «گرامیداشت یاد و خاطره ۶ هزار شهید استان قم» در آبان امسال با شعار «قم، سرآمد شهادت و سرافرازی» برگزار خواهد شد.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ستاد کنگره ملی شهدای استان قم میتوانند به تارنمای این ستاد به نشانی اینترنتی https://shohadayeqom.ir و یا دفتر آن به نشانی قم، خیابان شهیدان فاطمی (دورشهر)، کوچه ۱۷، پلاک ۱۷ مراجعه کنند و یا با تلفن ۳۷۷۳۷۰۶۰ با پیش شماره ۰۲۵ تماس بگیرند.
استان قم بیش از ۶ هزار و ۹۰ شهید تقدیم انقلاب کرده است؛ این استان همچنین ۱۱ هزار و ۳۶۱ جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است و ۵۹۱ آزاده و بیش از ۴۰۰ شهید مدافع حرم دارد.
جمعیت ایثارگری استان قم (شهیدان، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و خانوادههای ایشان) حدود ۷۰ هزار تَن هستند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/37154 |