وی در این جلسه با انتقاد از تراکم و حضور اکثر مبلغان دینی در شهر مقدس قم گفت: باید تدابیری اندیشیده شود که یک طلبه و مبلغ دینی به تمام شهرها و مناطق دیگر اعزام و از ظرفیت او به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور افزود: در تلاش هستیم هر مدرسه و هر دانش آموز به یک عالم دینی متصل باشد و دیگر شاهد حضور کمرنگ مبلغین در برخی مدارس شهرها نباشیم.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) هم در این جلسه گفت: در راه ترویج فرهنگ اقامه نماز جماعات و اول وقت باید از انجام اقدامات تشویقی غیرمناسب و غیرصحیح که منجر به نتیجه عکس میشود پرهیز شود.
آیت الله سید محمد سعیدی افزود: در راه ترویج این فریضه مهم باید از ظرفیت و نظر اندیشه ورزان دینی استفاده کرد و اقداماتی را به کار بست که موثر و قابل اجرا باشد.
وی گفت: در انجام اقدامات ریشهای باید به این نکته توجه کرد که ممکن است زمان و وقت زیادی نیاز باشد پس در این راه نباید عجولانه و تهییجی تصمیم گرفت.
سید محمد تقی شاهچراغی استاندار نیز گفت: در راه انس هرچه بیشتر جوانان و نوجوانان با مساجد باید مبتکرانه و متناسب با شرایط روز جامعه اقدام کرد.
مدیر ستاد اقامه نماز استان در این جلسه با بیان اهمیت ترویج فرهنگ نماز اول وقت گفت: در حال حاضر در ۴۰۰ مدرسه طرح امین اجرا میشود که با اجرای این طرح در مدارس، روحانیون بطور کامل مدارس حضور دارند.
حجت الاسلام علی عرب پور افزود: علاوه بر مدارسی که طرح امین در آنها اجرا میشود، با همت مرکز تخصصی نماز و استفاده از ظرفیت طلاب و مبلغین، برنامههای فرهنگی و مذهبی بهتر و بیشتری در ۲۵۰ مدرسه دیگر اجرا شود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/37307 |