وی ادامه داد: بیشتر مناطق مختلف گردشگری در حاشیه شهر، ورودی به قم از سمت تهران ، شهرکهک و منطقه پردیسان قرار دارند که در زمینهایی که از طرف دولت در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته، ساخته شدهاند.
وی تاکید کرد: با سفر سال گذشته رئیس جمهور به قم و تمهیداتی که توسط استاندار بوجود آمد زمینه گشایشهایی برای بخش خصوصی انجام میشود و در این راستا طی همکاری با شهرداری قم زمینه سرمایهگذاری در تنها زمینهای باقیمانده در قلب شهر در بلوار پیامبر اعظم(ص) فراهم خواهد شد.
معاون استاندار قم افزود: تسهیلگری در بافت فرسوده مرکز شهر و اعطای تسهیلات لازم برای بازآفرینی شهری برای سرمایهگذاران از جمله تمهیدات ایجاد شده برای تقویت سرمایهگذاری گردشگری توسط بخش خصوصی درقم است که به صورت بسیار جدی دنبال میشود.
وی گفت: گردشگری اصولا با سرمایهگذاری بخش خصوصی در همه دنیا عجین شدهاست،البته دستگاههای دولتی باید تسهیلگری کرده و شرایط را فراهم کنند اما نباید مستقیم دخالت نمایند.
وی افزود: تامین امنیت توسط دستگاههای دولتی یکی از مهمترین ارکان تقویت گردشگری است که در قم به خوبی این حوزه مدیریت میشود.
مقیمی ابراز داشت: از ویژگیهای مهم قم قرار گرفتن در راه ارتباطی ۱۷ استان و نزدیکی به تهران است که جذابیت زیادی برای سرمایهگذاران دارد بویژه اگر تاسیسات گردشگری در حاشیه بزرگراه تهران- قم- اصفهان ایجاد شود.
وی با تاکید بر این که در قم ظرفیتها و زیرساختهای متنوع گردشگری وجود دارد که میتواند از دلایل ایجاد جذابیت در جلب نظر بخش خصوصی باشد، گفت: از نظر جاذبههای طبیعی، میراث فرهنگی و تاریخ معاصر وضعیت قم مناسبی دارد و در این راستا اشتیاق سرمایهگذاران را شاهد هستیم.
قم دارای ۹۸ دفتر خدمات مسافرتی ، ۳۶ هتل، ۲۶ هتل آپارتمان، ۷۴ مهمان پذیر، ۱۰۸ خانه مسافر، ۵۹ واحد پذیرایی بین راهی، ۱۵ سفرهخانه، ۲۶ مجتمع گردشگری و خدماتی، سه مرکز تفریحی و سرگرمی و ۲ مرکز نمونه گردشگری میباشد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/37799 |