او نحوه قراردادهای جدید با رانندگان اتوبوس را نیز تشریح کرد و افزود: قراردادهای اتوبوسهای جدید در قالب شرکت بهرهبردار و خرید خدمات جذب خواهد بود و بر اساس عملکرد حقوق دریافت میکنند.
سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم تصریح کرد: در حال حاضر ۳۵۰ راننده در قالب شرکت مشغول به فعالیت بوده و با احتساب نیروی اداری و رانندگان مشغول به کار در سازمان مجموعاً ۶۰ میلیارد ریال بابت حقوق این تعداد افراد بهصورت ماهانه پرداخت میشود.
او سپس تعداد تماسهای شهروندان با سامانه ۱۳۷ مربوط به اتوبوسرانی را ۵ هزار تماس در ماه اعلام کرد و گفت: حدود ۷۵درصد از شهروندان برای پرداخت کرایه اتوبوس از قم کارت استفاده میکنند و ۲۵ درصد نیز پرداخت نقدی دارند.
نیک از نصب دستگاه کارتخوان بانکی در اتوبوسها برای نخستین بار در کشور خبر داد و یادآور شد: برای حذف پرداخت نقدی، برای نخستین بار در کشور دستگاه کارتخوان در اتوبوسهای شهر قم نصبشده و امیدواریم بتوانیم بهصورت کامل پول نقد را از چرخه پرداختها حذف کنیم.
او امکان استفاده از مسیریاب نشان برای دسترسی به ایستگاهها و اطلاع از خطوط را نیز مطرح کرد و افزود: بهزودی با یک شرکت جدید برای اجرای سر تابلوها قرارداد منعقد میکنیم و با شرکت قبلی فسخ قرارداد شده است.
سرپرست سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم در پایان ابراز کرد: تعداد سفرهای درونشهری با اتوبوس به ۱۰۰ هزار نفر در روز افزایشیافته و برای ارائه خدمات مناسب به شهروندان و زائران خطوط اتوبوسرانی بهصورت سالانه بازنگری میشود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/37940 |