وی ادامه داد: در این میان حوزههای علمیه بهعنوان احیاگران و تبیینکنندگان دین از ابتدا تاکنون مورد تهدید بودهاند که البته تاکنون بهخوبی توانستهاند به وظایف خود عمل کنند.
آیتالله استادی تصریح کرد: مهمترین کاری که حوزهها کردند اجازه ندادند اهلبیت (ع) فراموش یا تحریف شوند یا بین مردم و اهلبیت فاصله بیفتد.
وی افزود: منزوی کردن اهلبیت (ع) یکی از اهداف دشمنان اسلام بود که با وقوع حادثه کربلا فکر میکردند که اصل و اساس اهلبیت (ع) از بین رفت که این توهم آنها هم محقق نشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تأکید کرد: در این دشمنی سه تهدید وجود دارد یا بتوانند اهلبیت (ع) را منزوی کنند یا محتوا را تغییر دهند یا بین مردم و اهلبیت (ع) جدایی بیندازند.
وی افزود: بزرگترین خدمتی که حوزههای علمیه در طول تاریخ انجام دادند این بود که جلوی هر سه تهدید را گرفتند.
آیتالله استادی تصریح کرد: احیای معارف اهلبیت میتواند در برابر همه تهدیدها بایستد، راهکاری که ائمه آن را نشان داده است.
وی تأکید کرد: امروز هم وظیفه حوزههای علمیه این است که مکتب و واقعیت اهلبیت (ع) را در اختیار مردم قرار دهند، همانطور که امام رضا (ع) فرمودهاند که اگر مردم حرف ما بشنوند قطعاً آن را گوش فرامیدهند و عملی میکنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه های علمیه هدف اسلام هراسی در دنیا از بین بردن اسلام است، بیان داشت: امروز هر چیزی که از معارف اهل بیت (ع) داریم از حوزه های علمیه و فعالیت های آن ها است.
وی خاطرنشان کرد: امروز اصل اسلام مورد هجمه قرار گرفته است نباید اجازه بدهیم مردم از دین جدا شوند که نقش حوزههای علمیه در این میان بسیار مهم است.
آیتالله استادی ابراز داشت: پیامبر اسلام برای بیمه کردن اسلام به حدیث ثقلین اشاره میکند که نشاندهنده اهمیت اهلبیت (ع) و معارف ایشان برای رستگاری در دنیا و آخرت است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/38233 |