وی افزود: در اجرای این طرح، مادران در آستانه سقط شناسایی و به پزشکان، ماماها و روانشناسان مورد نظر معرفی میشوند، همچنین از ظرفیت خیرین و حامیان افتخاری برای حمایت از جمعیت هدف استفاده خواهد شد؛ ارائه مشاورههای پزشکی و روانشناسی و نیز مشاورههای دینی و حقوقی از دیگر برنامههای این طرح است.
وی ادامه داد: درجریان حمایت از افراد مورد نظر در این طرح، خدمات تخصصی مانند همچون ویزیت پزشک متخصص و ماما، انجام آزمایش، سونوگرافی و معرفی به مراکز درمانی برای تکمیل درمان به صورت رایگان ارائه میشود، همچنین خدمات غیر تخصصی نظیر اعطای بستههای معیشتی به خانوادهها کمبضاعت در دستور کار مجریان طرح نفس در استان قم است.
چهرهنما گفت: درحوزه فرهنگسازی و آموزش در طرح نفس به مسائلی همچون تبیین عوارض سقط و روشهای پیشگیری از آن، حرمت خانواده در اسلام و حرام بودن سقط، مسائل حقوقی سقط جنین، عوارض روانی ناشی از آن در برابر حس خوب مادرانه، تولید آثار فرهنگی و رسانهای و نیز شبکهسازی در میان اقشار مختلف مردم برای حمایت از اجرای این طرح، توجه میشود.
وی با اشاره به این که شماره تماس ۰۹۳۷۶۱۴۲۷۴۳ برای ارتباط با مرکز مردمی نفس قم درنظر گرفته شدهاست، افزود: در طول چهار ماهی که از اجرای این طرح در استان قم میگذرد، تعداد قابل توجهی از مادران از تصمیم خود برای سقط جنین منصرف شدند و فرزندان شماری از آنان به دنیا نیز آمدهاند و به زندگی خود ادامه میدهند.
گفتنی است چندی پیش فرماندار قم در خصوص موضوع سقط جنین با تاکید بر این که پرونده پزشکان متخلف سقط جنین در قم باطل شود، بیان داشت: اگر پرونده پزشکی افرادی که به صورت غیرقانونی در حوزه سقط جنین فعالیت میکنند، باطل شود بازدارندگی بسیار بالایی خواهد داشت.
عباس ذاکریان با اشاره به اینکه آمار سالیانه درخواستهای رسمی و قانونی سقط جنین در مقایسه با آمار سقط غیرقانونی بسیار ناچیز است، تاکید کرد: اگر طبق مواد ۷۱۶ تا ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی پروانه پزشکی افرادی که بصورت غیر قانونی اقدام به اسقاط جنین میکنند ابطال شود می تواند اثر بازدارندگی مناسبی داشته باشد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/38418 |