مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بیان داشت: در راستای افزایش تعاملات فرهنگی در این نمایشگاه برنامههای فرهنگی مختلفی در طول برپایی نمایشگاه برای بازدید کنندگان اجرا شد.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه ناشران و همچنین خود نمایشگاه کتاب دین، تخفیفات مناسبی را برای علاقه مندان به حوزه کتاب در نظر گرفته شده است و انتظار ما این بود که دستگاهها و نهادهای مختلف برای خرید کتاب و تجهیز کتابخانه های خود بیش از این پای کار بیایند.
وی بیان داشت: تقویت قدرت خرید کتاب مردم، در حقیقت تقویت انگیزه نویسندگان و همچنین فعالان حوزه نشر است که این امر با حمایت و همافزایی دستگاههای مختلف تحقق مییابد.
وی عنوان داشت: خرسندیم که امسال نیز توانستیم نمایشگاه کتاب دین را بعد از چند سال وقفه مجدد برپا کنیم و امیدواریم در سالهای آتی نیز این نمایشگاه به صورت متفاوتتری برگزار شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: غالب کتابهایی که در قم به فروش میرسد کتابهای حوزه دین هستند و بیشترین سهمیه کاغذ در قم نیز برای ناشران حوزه دین تخصیص یافته است.
عموزاده افزود: میزان حجم کاغذ تخصیص یافته جوابگوی نیاز ناشران فعال در حوزه دین نمیباشد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای حمایت بیشتر تدابیر لازم را اتخاذ خواهد کرد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/40239 |