وی بر لزوم پرداختن به موضوع هنر، تربیت نسل جوان هنرمند و عدم انقطاع نسلی در بین جامعه هنری به ویژه هنر معناگرا تاکید کرد و گفت: پرداختن به موضوعات و نیازمندیهای جامعه در قالبهای هنری یکی از کارهای ضروری است که همه دستگاهها باید به آن توجه کنند و رهبری هم موضوع پرداختن به قالبهای هنری را مورد تأکید قرار دادند.
معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم تصریح کرد: اگر هنر در تولیدات محتوایی وجود نداشته باشد تولیدات محکوم به فنا خواهند بود، هنرهایی از جمله هنرهای تجسمی که با زندگی مردم گره خورده است باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: قم ظرفیت بیشماری در میزبانی از رویدادهای هنری دارد و تلاش استانداری این است که از این حرکتها حمایت کند و هر چند ما در قم شاهد فقر اکران و عدم نمایش آثار در نگارگذرها و اماکن عمومی هستیم که دستگاههای فرهنگی باید این خلأ را رفع کنند.
مقیمی از اجماع مطلوب میان دستگاههای فرهنگی تقدیر کرد و گفت: تعاملات رسمی درحال دنبال شدن است تا با همافزایی دستگاههای هنری و فرهنگی کسریهایی که در عرصه آموزش و فرهنگ وجود دارد رفع شود.
وی ضمن تقدیر از استاد نجابتی و کانون هنر شیعی بهعنوان متولی جشنواره ملی گرافیک رضوی در قم گفت: پیوند میان قم و مشهد دیرینه است و برگزاری چنین برنامههایی به برکت حضور چهرههای فعال و ماندگار گسترش یافته است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/40327 |