وی افزود: آیتالله رشاد، رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بر این موضوع تاکید دارد که باید کار زمین مانده را بر دوش گرفته و خلأ را برطرف کنیم.
دبیر علمی همایش ملی عرفان اهل بیتی بیان کرد: آیتالله خوشوقت و خسروشاهی و برخی محققین به عنوان اعضای شورای علمی در گروه شرکت کردند و فعالیتهایی در زمینه حلقههای علمی، نشست، مقالات و کتب صورت گرفت و در طول بیش از 2 دهه گروه در زمینه اهداف تعیین شده موفق عمل کرد.
رودگر تصریح کرد: پس از بازده زمانی که امکان تولید عرفان اهل بیتی و ضرورت آن مورد توجه قرار گرفت قرار شد سلسه همایشهایی تعریف و برگزار شود، همایش عرفان اهل بیتی با ذیل ماهیت و ضرورت در اسفندماه امسال برگزار میشود.
وی با بیان اینکه از اهداف برگزاری همایش عرفان اهل بیتی بهرهمندی از نظرات علما و مراجع و عرفان پژوهان است،گفت: جلساتی با حضور آیتالله مکارم شیرازی، آیتالله جوادی آملی، آیتالله مظاهری، آیتالله مصباح یزدی، آیتالله ناصری، آیتالله سیدان و آیتالله تحریری برگزار و در این دیدارها از نظرات آنها بهرهمند شدیم.
دبیر علمی همایش ملی عرفان اهل بیتی بیان کرد: منظور از عرفان اهل بیتی عرفانی است که منبع آن قرآن و سنت و احادیث معصومین است و در کنار آن سیره عملی و سبک زندگی اهل بیت(ع) مورد تاکید است.
رودگر تصریح کرد: یکی از قرائت های عرفاناهل بیتی عرفان موجود را بیگانه و وارداتی می داند که اسلامی نیست، ماهیت عرفان اهل بیتی مورد تاکید در مقام تولید از منابع وحیانی کتاب و سنت بهره میبرد و نمی توانیم عرفان غنی را نادیده بگیریم.
فصلنامه کتاب نقد با محوریت عرفان اهل بیتی رونمایی می شود
وی افزود: گفتوگو و دیدارهایی که با مراجع و علما برگزار شد بسیار مفید و باارزش بود و برخی از این گفتوگوها در دو شماره فصلنامه کتاب نقد منتشر و روز همایش رونمایی میشود.
دبیر علمی همایش ملی عرفان اهل بیتی بیان کرد: برای اینکه گفتمانسازی صورت بگیرد در شبکه 4 سیما 94 جلسه و در فضای مجازی 30 جلسه سلسله دروسی برگزار کردیم.
همایش عرفان اهل بیتی با پیام آیت الله جوادی آملی در قم آغاز می شود
رودگر تصریح کرد: مراسم افتتاحیه همایش عرفان اهل بیتی روز دهم اسفندماه با پیام آیتالله جوادی آملی آغاز میشود و آیتالله رشاد، رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و استاد یزدان پناه نیز در این مراسم سخنرانی میکنند.
عرفان اهل بیتی با فرقه های صوفیه مقابله می کند
وی افزود: یکی از هدفهای سلبی همایش عرفان اهل بیتی با دو جریان کلان صوفیه انحرافی که دارای فرق و از نیمه قرن دوم هجری آغاز شده مقابله میکند، حلقه نقد عرفان وارها تشکیل و کتابهایی در این زمینه منتشر شد.
دبیر علمی همایش ملی عرفان اهل بیتی بیان کرد: عرفان اهل بیتی کار سنگین بنیادین است و باید به ادبیات جدید تبدیل و در اختیار نسل جوان قرار بگیرد.
رودگر خاطرنشان کرد: تاکنون 8 نشست علمی و 8 کرسی علمی ترویجی برای همایش عرفان اهل بیتی برگزار شده است و همچنین 5 پیش همایش و دو نشست هماندیشی برگزار شد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/40375 |