مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: در میان دورههای مذکور در استان اصفهان یک دوره پیشرفته خبرنگاری نیز ترتیب یافت.
آقاسی بیان کرد: امیدواریم تا پایان دولت سیزدهم در کل استانها حداقل یک مرتبه آموزش مقدماتی و یک مرتبه آموزش پیشرفته خبرنگاری و روزنامهنگاری را داشته باشیم که آموزش پیشرفته بستگی به شرایط هر استان و تقاضا دارد.
مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: که جوانان باید بیشتر به حوزه رسانه ورود پیدا کنند و اگر این اتفاق بیفتد اقدام بسیار خوبی برای کشور خواهد بود.
آقاسی افزود: در حوزه کاری دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانهها، کارگاههای متعددی نیز برگزار کردیم و در این بین میتوان به نهضت تربیت معلم سواد رسانهای در دانشگاه فرهنگیان با حضور ۲۰۰ نفر اشاره کرد که افراد حاضر دراین دوره، اقدام به آموزش در مدارس خواهند کرد.
مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه همه افرادی که در حوزه رسانه مشغول فعالیت هستند، در دوره آموزشی ترتیب یافته از سوی این دفتر شرکت کنند، گفت :افرادی که در حوزه رسانه نیز آموزش میدهند، دعوت میکنیم تا با افزایش همافزایی زمینهساز آموزش بیش از پیش در این حوزه باشند.
او ادامه داد: این انضباط را کارآمدتر خواهیم کرد و از ظرفیتهای استانی استفاده میکنیم، اکنون نزدیک به ۳۰ موسسه در کشور از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز گرفتهاند تا بتوانند کار آموزشی در حوزه رسانه را انجام دهند.
مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: از انضباط مقرراتی در حوزه آموزش دفاع میکنیم و انحصاری برای آموزش خبرنگاری در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست و شورای عالی انقلاب فرهنگی وظیفه آموزش امور رسانهای را به عهده این وزارتخانه گذاشته است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/40423 |