وی ادامه داد: برنامههایی که در هفته احسان و نیکوکاری در نظر گرفتهایم متنوع است و برخی از آنها با مشارکت دستگاههایی مانند سپاه، بنیاد مستضعفان، علوی، کرامت، برکت، هدایت و برخی از نهادهای فرهنگی انجام خواهد شد که اقدام مبارکی خواهد بود.
جمعآوری ۱۶ میلیارد تومان هدیه در جشن نیکوکاری سال گذشته
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با اشاره به کمک های مردمی، گفت: مجموع کمکهای مردمی در جشن نیکوکاری سال گذشته ۱۶ میلیارد تومان بود که توسط کمیته امداد جمعآوری شد، اما امسال پیشبینی میشود حداقل ۲۵ میلیارد تومان در ایام جشن احسان و نیکوکاری جمعآوری شود.
وی افزود: در این شرایط سخت اقتصادی که بسیاری از مردم به ویژه خانواده بیبضاعت با آن دست و پنجه نرم میکنند؛ تلاش ما این است که خبر خوبی به خانوادههای کمیته امداد حضرت امام(ره) دهیم.
برای مقابله با فقر باید سیاستهای تهاجمی اعمال شودمسعودیان راد خاطرنشان کرد: نوک پیکان حمایتها و خدماترسانیهای کمیته امداد امام خمینی(ره) در وضعیت پرتلاطم اقتصادی امروز به سمت خانوادههای محروم است، ما به این نتیجه رسیدهایم که در مقابل فقر باید سیاستهای تهاجمی را اعمال کرد.
وی تاکید کرد: در راستای سیاست تهاجمی ما برنامههای کمیتهامداد را به 3 دسته کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم کردیم که پرداخت مستمریها، اقدامات معیشتی و کمکهای ماهیانه و... مربوط به اقدامات دسته اول میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم گفت: ارائه تسهیلات گرهگشایی مانند ودیعه مسکن مربوط به اقدامات میان مدت ماست تا بتواند بخشی از مشکلات مردم را حل کند، اما در اقدامات دسته سوم باید برنامهریزیهای کلانی داشت که ما طی این مدت این موضوع را در دست اقدام قرار دادهایم.
وی گفت: آموزشهای مهارتی، ارائه تسهیلات اشتغالزایی، تهیه مسکن، پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی و سایر موارد بخشی از اقدامات ما در برنامههای بلند مدت است.
مسعودیانراد در ادامه مطرح کرد: کمیته امداد امام (ره) طی 10 ماه اخیر از طریق بخشهای مختلف درآمدزایی داشته است که کل درآمدهای ما در قالب صدقات و کمکهای مردمی ۱۷۶ میلیارد تومان است.
پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار اشتغالزایی در قم/صندوققرضالحسنه ولایت نمونه بانک اسلامی است
وی تصریح کرد: امسال در قالب تسهیلات اشتغالزایی بالغبر ۴۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است تا اقدامات فقر را ریشهکن کند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم ادامه داد: کار خدمترسانی و اشتغالزایی باید از نیازسنجی مردم آغاز شود و خدمات ما باید با محوریت احیای روستاها و سپس شهرها صورت گیرد.
وی با اشاره اینکه صندوق قرضالحسنه لایت نمونه یک بانک اسلامی است، تاکید کرد: رسالت صندوق بهاین گونه است که نه سود میدهد و نه سود میگیرد و کاملا در قالب بانکداری اسلامی عمل میکند، این صندوق ظرفیت این را دارد که بتواند بزرگترین صندوق قرضالحسنه در کشور باشد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/40617 |