وی با بیان این که اقدامات لازم در زمینه تولید اجرایی نشده است، ادامه داد: جبران استهلاک سرمایههای موجود نیز صورت نگرفته است که نشان میدهد سرمایهگذاری بهقدری پایین است که بر تولید هم تأثیر میگذارد.
به گفته قوامی متوسط تورم بلندمدت که نزدیک 20درصد بود، وارد 40 درصد شده است.
نماینده اسبق مردم اسفراین ادامه داد: یک الگوی فکری بر سیاستهای اقتصادی وارد است که باید تلاش شود سهم بخشهای تعاونی و خصوصی افزوده گردد.
قوامی با اعلام این که طی 50ساله اخیر وضعیت تورمی نامناسبی پیش رو داشتهایم، اظهار کرد: این آسیب وجود دارد و ازاینرو چرخه تجارت و تولید باید در خدمت یکدیگر باشند تا تورم کنترل شود.
وی لزوم حداقلی شدن نقش واسطهها و دلالها را نیز متذکر شد و افزود: باید رویهای پیش گرفته شود تا به تولیدکننده و مصرفکننده فشار وارد نشود و بهگونهای نباشد که بهای تمام شده حتی جبران هزینههای تولیدکننده در حوزه کشاورزی، خدمات و صنعت را نکند.
قوامی معتقد است به دلیل ضعف حلقههای توزیع واسطهگرها و دلالان بر کار حاکم خواهند شد. درحالیکه بندهای قانونی بر توسعه بازارهای اقتصادی حاکم است و باید برای ارتقای کیفیت و بالابردن درجه ساخت داخل تلاش شود.
وی تأکید کرد که مونتاژ کاری با قطعات خارجی از جمله کره، به عمق تولید داخلی کمک نکرده است و لذا باید درجه ساخت داخل را در راستای تجاریسازی و افزایش بهرهوری فزونی داد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/41102 |