معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: تعداد هفت واحد صنعتی پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت ۴۰ هزار و ۲۰۰ قطعه در استان موجود است.
به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، منصور دیان اردستانی بیان داشت: در همین رابطه طی سال گذشته تعداد ۶ مورد از واحدهای یادشده فعال بود و درمجموع ۳۵ هزار و ۷۰۰ قطعه جوجه ریزی در آنها انجام شد.
وی با اشاره به ظرفیتهای بخش دام و طیور استان در پرورش دیگر پرندگان گوشتی نیز، افزود: درزمینهٔ اردک گوشتی نیز یک واحد پرورش اردک گوشتی به ظرفیت ۱۰ هزار قطعه در استان موجود است.
وی ادامه داد: همچنین این استان دارای یک واحد پرورش شترمرغ توأم به ظرفیت ۷۵ قطعه مولد و یک هزار قطعه پرواری و یک واحد شترمرغ مولد به ظرفیت یک هزار قطعه و دو واحد شترمرغ گوشتی به ظرفیت ۲۰۰ قطعه است.
گفتنی است در راستای تأمین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت مرغ و سایر پرندگان گوشتی در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش مییابد و در همین رابطه از حضور سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در این عرصه حمایت میشود.
قم ازجمله استانهای برتر کشور ازنظر تراکم مرغداریهای فعال است؛ این استان رشد قابلتوجهی در صنعت طیور دارد و بهطور میانگین هشت درصد نیاز تخممرغ و سه درصد نیاز مرغ گوشتی کشور را تأمین میکند.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار درزمینهٔ تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن درزمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/