وی با اشاره به این که کفش و صندل قم میتواند در بازارهای بینالمللی با محصولات مشابه رقابت کند، افزود: وجود تعداد قابل توجهی از واحدهای تولید کننده کفش و صندل در قم از جمله عوامل موفقیت استان در صادرات این محصول است که باید از چنین ظرفیتی برای توسعه صادرات به بهترین شکل استفاده کرد.
وی ادامه داد: توسعه فعالیتهای تجاری و افزایش درآمدهای استان در این بخش از مهمترین برنامهها و رویکرد اصلی گمرکات قم در سالجاری است که این موضوع در قالب راهبردهای اقتصادی استان دنبال میشود.
گفتنیاست در فروردینماه سالجاری ۲۱ میلیون و ۱۶۶ هزار و ۶۲۲ دلار کالا از گمرکات این استان به بازارهای جهانی صادر شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، بیشاز ۱۰ درصد رشد داشتهاست.
خوشه کفش ماشینی از جمله خوشههای صنعتی موفق درقم است و فعالان این حوزه با استفاده از ظرفیتهای قابل توجه استان در صنعت کفش، محصولات تولیدی خود را به بازارهای داخلی و بینالمللی صادر میکنند؛ حدود ۳۰۰ واحد تولیدی در صنعت کفش قم فعال است، همچنین این صنعت در استان حدود ۱۰ هزار شغل مستقیم و ۲۵ هزار شغل غیرمستقیم به وجود آوردهاست.
در بخش صنعت قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/42026 |