printlogo


رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم در گفتگو با قم فردا:
بستری‌های ایجاد زیرمیزی باید رفع و حل شود
کد خبر: 42165
رئیس سازمان نظام‌پزشکی استان قم ضمن هشدار در خصوص کمبود پزشک متخصص در زمینه‌های مختلف حیاتی در سال‌های آینده در قم، گفت: برای مقابله با زیرمیزی باید بستری‌های ایجاد زیرمیزی رفع و حل شود.
حسن عادلی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، با اشاره به مسئله زیرمیزی، اظهار داشت: مسئله زیرمیزی پدیده شومی است که باید ریشه‌کن شود.
وی ادامه داد: اگر کسی در خصوص زیرمیزی شکایتی داشته باشد می‌تواند شکایت خود را با شماره ۱۹۰ انجام دهد که به‌سرعت رسیدگی می‌شود.
رئیس سازمان نظام‌پزشکی استان قم عنوان کرد: در سال گذشته قرارگاه سلامت استان که متشکل از چندین عضو از قسمت‌های مختلف است تشکیل شد که با این گونه پدیده‌ها برخورد قهری انجام می‌دهد.
وی اضافه کرد: برای حل مشکل زیرمیزی باید بستری‌هایی که باعث ایجاد آن می‌شود حل شود که این بسترها فاکتورهای مختلفی مانند نوع پرداخت‌ها، پرداختی بیمه‌ها، دستمزدها و پرداخت آنها و برخی موارد است که باید نظام پزشکی و وزارت بهداشت در رفع این مشکلات اقدام کنند تا این پدیده هم از بین برود.
عادلی با اشاره به نصب کارت خوان در مطب پزشکان، گفت: عدم نصب کارت خوان در مطب ها تخلف قانونی است که در صورت شکایت به سرعت رسیدگی خواهد شد.
وی ادامه داد:  لیستی از تعداد کارت خوان های موجود در مطب ها نداریم و نظام پزشکی اطلاع ندارد که کدام دکتر کارت خوان دارد یا ندارد البته طبق نامه ای از امور مالیاتی این مسئله سوال شده است اما پاسخی دریافت نکرده ایم.
رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم با اشاره به برخی مداخله ها در مسئله پزشکی، عنوان کرد: در مسائل مختلف مانند دندان پزشکی، شکسته بندی، اسکن و برخی موارد دیگر مداخلاتی می شود که فرد با یک دوره کوتاه مدت در طب سنتی و طب پزشکی دخالت می کند و به عنوان متخصص بیمار ویزیت می کند.
وی گفت:نظام پزشکی صلاحیت رسیدگی به این تخلفات را ندارد و باید دانشگاه علوم پزشکی در خصوص این موارد وارد و اقدام کند.
عادلی با اشاره به اینکه در سال قبل برخی پزشکان به دلیل تخلف منع فعالیت شده اند، ابراز داشت: در سال قبل برخی از پزشکان به دلیل تخلف به مدت های مختلف از فعالیت منع شده اند که در حال حاضر آمار و نام پزشکان را نمی توانیم اعلام کنیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 700 متخصص و فوق تخصص و 1300 پزشک عمومی در استان حاضر هستند که از این تعداد فقط 700 نفر در حوزه طبابت در حال فعالیت می باشند.
رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم تاکید کرد: سال به سال در استان قم به دلایل مختلف با کمبود پزشک متخصص روبرو می شود که این برای استان می تواند مضرر و خطر آفرین باشد.



انتهای پیام/160


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/42165