مدیر کل دفتر توسعه نهادهای اشتغال و هدایت نیروی کار وزارت تعاون, کار و رفاه اجتماعی افزود: در همین ارتباط و در بازه زمانی اول خرداد تا 24تیرماه حدوداً تعداد 51 هزار نفر از جویندگان کار در سامانه جستجوی شغل ثبت نام نموده و تعداد 71 هزار فرصت شغلی نیز توسط کارفرمایان و دفاتر کاریابی در سامانه درج گردیده و زمینه اشتغال و بکارگماری تعداد 3250 نفر از بیکاران در واحدهای پذیرنده نیروی کار فراهم گردیده است که با استفاده کامل همه کاریابی ها از سامانه جستجوی شغل شاهد افزایش چشمگیری در آمار تعداد بکارگمارشدگان خواهیم بود.
اما یکی از سوالات مطرح در میان کارجویان درباره ثبت نام دراین سامانه است. محمود کریمی بیرانوند, معاون اشتغال وزارت کار در این باره می گوید: این سامانه پیش از این رونمایی شده بود و اکنون مدل ارتقا یافته آن رونمایی میشود. در دولت گذشته سامانهای طراحی شده بود که بعد از رونمایی به مشکلات بسیار زیادی برخورد کرد که در دوره جدید با همکاری تیم فنی صندوق کارآفرینی امید این سامانه راه اندازی و امروز رونمایی شد.
بیرانوند با بیان اینکه اولین مساله و دغدغه همیشگی بازار کار موضوع اطلاعات است، افزود: وزارت کار به عنوان نهاد ناظر و سیاستگذار باید حضور داشته باشد و فضا را مدیریت کند.با راهاندازی این سامانه هوشمندسازی خدمات کاریابیها در هدایت نیروی کار نیز صورت گرفته است.
کریمی بیرانوند با اشاره به هوشمند شدن فرایند کاریابیها گفت: خوشبختانه در این دوره فرایند کاریابیها هوشمند شد تا کاریابیها و کارجو و کارفرما به صورت برخط بتوانند در این فرایند به یکدیگر متصل شوند.
وی گفت: آمایش سرزمین بازار کار هوشمند شده و هزینههای جستوجوی شغل کاهش پیدا کرده است. ضمن اینکه مشاغل نوظهور و رو به افول نیز در این سامانه شناسایی شده است که سازمان آموزش فنی و حرفهای میتواند از این طریق آموزشهای مورد نیاز را ارائه کند.
به گفته وی ثبت نام و معرفی مشاغل در سامانه جست وجوی شغل کاملاً رایگان است و وزارت کار قصد تصدی موسسات کاریابی را ندارد بلکه پلتفرمی تهیه کردهایم که هم کارگران و هم کارفرمایان و هم مراکز کاریابی میتوانند از این پلتفرم به صورت رایگان استفاده کنند.
کریمی بیرانوند آثار مثبت راه اندازی سامانه جست وجوی شغل را کاهش آسیبهای ناشی از یافتن شغل و معرفی مشاغل جدید ذکر کرد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/43901 |