وی با بیان این که حداکثر تولید فرآوردههای نفتی در پالایشگاهها انجام میشود، افزود: در ایام تابستان و مسافرتهای مردم قرار داریم که مصارف بنزین را افزایش داده، اما با مدیریتی که در سرتاسر کشور در حال انجام است، همه جایگاههای کشور حالت عادی دارند.
وزیر نفت با بیان این که بیش از 4 هزار و 400 جایگاه سوخت در کشور وجود دارد، ادامه داد: فعالیت هیچ جایگاهی متوقف نیست، تانکرهای سوخت رسان و خطوط لوله انتقال فرآوردههای نفتی که بنزین و نفتِ گاز (گازوئیل) را به جایگاهها میرساند، مشکلی ندارد.
وی تأکید کرد: در تأمین بنزین هیچگونه مشکلی نداریم و با وجود بالا بودن مصرف، مدیریت کرده ایم؛ ذخایر سوخت بنزین هم 150 میلیون لیتر بیشتر از پارسال است.
اوجی همچنین اظهار کرد: از مردم تقاضا دارم که به شایعات افزایش قیمت بنزین توجه نکنند؛ این موضوع امسال در دستور کار دولت و مجلس نیست.
وی در ادامه با اشاره به سفرهای تابستانی گفت: مردم میتوانند مصرف بنزین را بهینه انجام دهند؛ به طور مثال، اگر موتور خودرو و باد لاستیکهای آن را تنظیم کنند، به کاهش مصرف سوخت کمک میکند.
وزیر نفت در ادامه تأکید کرد: در کنار افزایش مصرف، تولید سوخت هم افزایش پیدا کرده و دست روی دست نگذاشته ایم. با اصلاح فرآیندهای فرآورشی، پالایشگاهها با حداکثر ظرفیت در حال فعالیت هستند.
وی درباره استفاده از کارتهای سوخت هم گفت: محدودیتی که روی کارتهای سوخت در نظر گرفته شده، برای جلوگیری از قاچاق سوخت است. وزارت نفت در قانون بودجه امسال مکلف شده، شرایطی را ایجاد کند تا 90 درصد خودروها با کارت شخصی سوختگیری کنند.
اوجی افزود: تعداد کارتهای جایگاههای سوخت کاهش یافته و با در کارتهای شخصی هم، افراد میتوانند 60 لیتر با قیمت 1500 تومان و 150 لیتر با قیمت 3 هزار تومان سوختگیری کنند؛ یعنی هر فرد صاحب خودرو، 210 لیتر سهمیه دارد و نیاز مازاد را میتواند در مواقع اضطراری یعنی گم کردن یا فراموش کردن کارت، از کارت جایگاه برطرف کند.
وی در ادامه گفت: مصرف روزانه بنزین 13 میلیون لیتر نسبت به پارسال افزایش پیدا کرده، اما بنزین به وفور یافت میشود.
وزیر نفت درباره افرادی که در صف دریافت کارت سوخت هستند نیز اظهار کرد: قبلاً 6 ماه طول میکشید تا کارت سوخت دریافت کنند، اما اکنون کمتر از یک ماه، کارت سوخت صادر میشود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/44576 |