printlogo


طی بازرسی‌های انجام شده؛
یک هزار و ۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد کشف و معدوم شد
کد خبر: 44924
یک هزار و ۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد شده و آلوده به کپک از یک واحد تولیدی در شهرک شکوهیه قم کشف و معدوم شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، هدی ابوالحسنی معاون غذا و دارو به همراه مدیر حوزه فرآورده‌های خوراکی آشامیدنی دانشگاه طی بازدیدی که از کارخانه سوسیس و کالباس واقع در شهرک شکوهیه داشتند؛ دستور امحای مواد اولیه ناسالم و پیگیری جهت پلمب این کارخانه را صادر کرد.
این کار در راستای تشدید نظارت از واحدهای فرآورده‌های گوشتی انجام و یک هزار و ۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد شده و آلوده به کپک ماکروسکوپی و ۳۰۰ کیلوگرم ضایعات مرغ توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم از یک واحد تولیدی کشف و معدوم شد.
در گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم آمده است: این کارخانه در حال استفاده از مواد اولیه ناسالم در تولید سوسیس و کالباس و بسته‌بندی آن در فضای غیربهداشتی بود.




انتهای پیام/


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/44924