printlogo


مدیر صنایع غذایی جهاد کشاورزی قم:
تعداد پروانه‌های بهره‌برداری از صنایع غذایی در قم سه برابر شد
کد خبر: 46118
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: با اهتمام صورت‌گرفته برای راه‌اندازی واحدهای نیمه‌کاره و ورود آن‌ها به چرخه تولید محصولات، تعداد پروانه‌های بهره‌برداری از صنایع غذایی استان در نیمه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه برابر شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، حسین طاهری‌فرد بیان داشت: در همین رابطه سال گذشته چهار پروانه بهره‌برداری در بخش صنایع تبدیلی و غذایی استان صادر شده بود که این میزان در سال جاری به ۱۲ مورد رسید که نشان‌دهنده توجه مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان به این حوزه است.
وی افزود: با بهره‌برداری از این واحدها در بخش صنایع تبدیلی و غذایی استان قم بر اساس پروانه‌های صادر شده فرصت اشتغال برای ۲۶۵ نفر به‌صورت مستقیم فراهم شده‌ که این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت بالای صنایع تبدیلی و غذایی برای اشتغال‌زایی در بخش کشاورزی استان است.
وی ادامه داد: گسترش صنایع تبدیلی و غذایی در قم موجب بالارفتن ارزش‌افزوده فعالیت‌های کشاورزی و همچنین کاهش هدررفت محصولات تولید شده در این بخش است و به‌خاطر همین دلایل و مزایای متعدد دیگر، ‌ ایجاد بسترهای لازم برای فعالیت هرچه بیشتر بخش خصوصی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی از اولویت‌های جذب سرمایه‌گذاران در استان است.
طاهری تأکید کرد: کارشناسان حوزه صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم قبل از صدور مجوز فعالیت در این بخش، طرح‌های ارائه شده از سوی متقاضیان را بر اساس استانداردهای تعیین شده بررسی کرده و راهنمایی‌های فنی لازم را برای هرچه بهتر شده این طرح‌ها به آنان ارائه می‌دهند. همچنین پس از اجرای طرح‌ها نیز کارشناسان این بخش با حضور مستمر در محل استقرار این واحدها بر نحوه فعالیت آن‌ها نظارت می‌کنند.
وی افزود: توسعه ظرفیت تولید واحدهای موجود و نیز بازسازی و نوسازی واحدها در بخش صنایع تبدیلی و غذایی استان از دیگر اقدام‌های موردتوجه سازمان‌ جهاد کشاورزی قم در این حوزه مهم اقتصادی است که با مشارکت بهره‌برداران و پرداخت تسهیلات لازم به آنان انجام می‌شود.
به‌طورکلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، ‌ باغی، ‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.
بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده است.




انتهای پیام/


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/46118