وی با تأکید بر اینکه آثار منتشرشده این پژوهشگاه علوم اسلامی محققانه و دقیق نگاشته شده است، ادامه داد: بنده افتخار همکاری با این پژوهشگاه را در کنار مرحوم آیتالله معرفت در نگارش کتابی پیرامون آیات جهاد و روایات داشتم؛ همچنین در این پژوهشگاه در عرصه گروهها و گروهکها و جهاد تبیین کتابهای فاخری تدوین شده است.
امامجمعه تهران با بیان اینکه پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) فخر سپاه انقلاب اسلامی و روحانیت است، به تأکید رهبر انقلاب اسلامی درباره پژوهش اشاره کرد و گفت: افتخار ما داشتن رهبری است که پژوهش را دوست دارد و آنچه در این عرصه موفقیت دیده میشود از تشویق معظمٌله است.
وی با اشاره به روایتی از امیرالمؤمنین (ع) که میفرمایند: «العِلمُ سُلطانٌ، مَن وَجَدَهُ صالَ بِهِ، ومَن لَم یَجِدهُ صیلَ عَلَیهِ» گفت: این روایت، روایت قابلتوجهی است که در آن تأکید شده علم سلطان است هر کس که آن را یافت حمله میکند و برخورد تهاجمی دارد و اگر ملتی را از پژوهش محروم کردند «ومَن لَم یَجِدهُ صیلَ عَلَیهِ» مورد تهاجم واقع میشود و به آن حمله میشود.
وی ادامه داد: باید در هفته پژوهش و فناوری این روایت را در همه عرصهها مطرح کرد که تحول و پیشرفت در کشور جز از این مسیر نمیگذرد؛ کشوری سربلند است که مسیر خود را در این عرصه انتخاب کند.
* عرضه آثار علمی پژوهشگاه امام صادق (ع) در سراسر کشور
در ابتدای مراسم حجتالاسلاموالمسلمین حمید نگارش رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) در ارائه گزارشی از فعالیتهای این پژوهشگاه گفت: یکی از اتفاقات مهم در سال جاری، بازدید مقام معظم رهبری از غرفه انتشارات زمزم هدایت در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بود؛ ایشان نکات راهبردی و ارزشمندی را در این عرصه فرمودند و با اظهار خرسندی از آثار پژوهشگاه، موجبات قوت قلب ما را فراهم ساختند.
وی با اشاره به اهتمام پژوهشگاه امام صادق (ع) به کادرسازی درباره باعرضه آثار تولیدشده این پژوهشگاه گفت: ما در سراسر کشور نمایشگاههای فعالی داریم و آثار خود را در این نمایشگاهها عرضه میکنیم.
رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) خاطرنشان ساخت: ما برای تقویت بنیه علمی خود سعی کردیم از ظرفیت اساتید حوزه و دانشگاه استفاده کنیم و معتقدیم که این ارتباط برای ما خیلی برکت دارد؛ ما باید به سراغ عزیزانی که صاحبفکر هستند و میتوانند به ما کمک کنند برویم.
خاطرنشان میشود در این مراسم، از چهرۀ ماندگار پژوهشگاه در سال ۱۴۰۲، پژوهشگر برتر، هیئتعلمی برتر و پژوهش یاران برتر تقدیر به عمل آمد و در پایان از جلد ۱۴ مجموعه جهاد تبیین، «صحنهسازیهای دروغین» به قلم موسی مهدوینژاد رونمایی شد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/46557 |