بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۰٬۴۳۶ تن، ۵۵٫۵ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۲٬۷۱۱ تن، بز و بزغاله با ۲٬۵۶۴ تن، و سایر انواع دام با ۱٬۱۱۲ تن، به ترتیب ۳۴٫۵ درصد، ۷ درصد و ۳ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در آذر ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشاندهنده کاهش ۲۶ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
مقدار تولید گوشت در آذر ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ۴۲ درصد، برای بز و بزغاله ۲۷ درصد، برای گاو و گوساله ۱۳ درصد و برای گاومیش و بچه گاومیش ۲۱ درصد کاهش، و برای شتر و بچه شتر ۵۵ درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در آذر ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (آبان) در حدود ۱ درصد کاهش داشته است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/47127 |