printlogo


مدیرکل غله قم:
۱۶۰ هزار تُن گندم در قم ذخیره‌سازی شد
کد خبر: 47159
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، بیش از ۱۶۰ هزار تُن گندم در قم ذخیره‌سازی شد که ۱۴۶ هزار و ۳۵۲ تُن آن از محل واردات و ۱۴ هزار و ۱۲ تُن آن از محل خرید تضمینی گندم تولید شده در استان بوده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، سعید محمدی ضمن اشاره به کیفیت بالای گندم‌های ذخیره‌سازی شده در سیلوی استان، بیان داشت: در همین رابطه طی این مدت، مقدار ۱۳۳ هزار تُن گندم برای تأمین آرد موردنیاز واحدهای نانوایی در قم، میان کارخانه‌های تولید آرد توزیع شد.
وی تأکید کرد: وضعیت موجودی گندم در قم همواره در شرایط مطلوبی حفظ می‌شود و ما بیش از نیاز چند ماه آینده استان را ذخیره‌سازی می‌کنیم، به همین خاطر باتوجه‌به پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته و انجام اقدام‌های لازم، هیچ‌گونه کمبودی در تأمین گندم و آرد موردنیاز واحدهای نانوایی نداریم.
وی ادامه داد: علاوه بر تأمین و تدارک گندم باکیفیت و مرغوب برای تولید آرد موردنیاز واحدهای نانوایی استان، اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم برای کمک به تنظیم بازار در زمینه تأمین و توزیع برخی از کالاهای اساسی مورد احتیاج همچون برنج خارجی و شکر نیز فعالیت مستمر دارد.
محمدی گفت: ‌ در همین رابطه از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه ۲ هزار و ۸۷۹ تُن برنج به قم وارد و سه هزار و ۶۲۶ تُن برنج نیز به‌منظور تنظیم بازار در استان توزیع شد.
وی افزود: همچنین در این مدت شاهد واردات سه هزار و ۶۹۱ تُن شکر به قم بودیم که از میان مقدار ۲ هزار و ۴۲۳ تُن برای تنظیم بازار استان توزیع شد؛ این در حالی است که در صورت نیاز، ظرفیت واردات و توزیع مراحل جدید محصولات یاد شده نیز در قم وجود دارد و محدودیتی دراین‌خصوص نداریم.
وی ادامه داد: باتوجه‌به قرارگرفتن در ماه‌های پایانی سال و مناسبت‌های پیش‌رو همه پیش‌بینی‌های لازم برای تأمین و تدارک کالاهای اساسی موردنیاز مردم استان از مدت‌ها قبل صورت‌گرفته و باتوجه‌به وضعیت مطلوب ذخیره‌سازی انجام شده، دراین‌رابطه با مشکلی مواجه نخواهیم بود.




انتهای پیام/


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/47159